Tutunamazlar daha iyiydi benceLeyla ile Mecnun gelmiş geçmiş en iyi yerli komedi dizisidir. Ondan sonra Leyla ile Mecnun'un tekrar bölümleri gelir. Ardından belki Avrupa Yakası filan... Geniş Aile ilk 5'e eh anca...
Tutunamazlar daha iyiydi benceLeyla ile Mecnun gelmiş geçmiş en iyi yerli komedi dizisidir. Ondan sonra Leyla ile Mecnun'un tekrar bölümleri gelir. Ardından belki Avrupa Yakası filan... Geniş Aile ilk 5'e eh anca...
HIMYM’nin ilk bölümüne zor dayandım yalan yok.
Leyla ile Mecnun karikatür dergilerinin abarttığı çay edebiyatı yapan ilk 5'e zor girecek bir komedi dizisidir.Leyla ile Mecnun gelmiş geçmiş en iyi yerli komedi dizisidir. Ondan sonra Leyla ile Mecnun'un tekrar bölümleri gelir. Ardından belki Avrupa Yakası filan... Geniş Aile ilk 5'e eh anca...
O güne ben bakmıyorum bugüne özel yapacağım. Diğer günler yapmam korkma
Tutunamazlardı onlar ve tutunamadılar bile.. Nasıl yayından kalktı hemen amaTutunamazlar daha iyiydi bence
Ok okTutunamayanlar olacaktı @Tolstoyevski
Yabancı dizi en iyi komedi Friends nokta
Bu karakteri sevdim biraz ama yine de overrated gerçeğini değiştirmiyor bu
Halka'da Müjde Hümeyra'nın kızı çıktıTutunamazlardı onlar ve tutunamadılar bile.. Nasıl yayından kalktı hemen ama
Bu arada Halka'da bana verdiğin spoiler yüzünden devam edememiştim.....
Leyla ile Mecnun hayatından içinden, samimi ve çok yönlü ince bir komedi dizisidir... Geniş Aile ise dar yönlü ve biraz sulu...Leyla ile Mecnun karikatür dergilerinin abarttığı çay edebiyatı yapan ilk 5'e zor girecek bir komedi dizisidir.
Hiçbir sahnesi öyle izlerken gülme krizine sokmamıştır ve Erdal Bakkal hariç tek başına komik denilecek bir karakteri yoktur. At esprisini bile Geniş Aile'den çalmıştır. Geniş Aile'den sadece at esprisini değil çaldığı birçok şey vardır.
Bu karakter tek başına Friends'ten iyi yalnızBu karakteri sevdim biraz ama yine de overrated gerçeğini değiştirmiyor bu
Geniş Aile bu ülkenin en iyi komedi dizisidir. Ülkemizde absürt komedinin az olması Leyla ile Mecnun'u iyi yapmaz. Geniş Aile aynı zamanda en sıcak aile dizisidir.Leyla ile Mecnun gelmiş geçmiş en iyi yerli komedi dizisidir. Ondan sonra Leyla ile Mecnun'un tekrar bölümleri gelir. Ardından belki Avrupa Yakası filan... Geniş Aile ilk 5'e eh anca...
Chandler Bing efsanesi HIMYM’i 10’a katlar.Bu karakter tek başına Friends'ten iyi yalnız
Bana spoiler verdin 😡Halka'da Müjde Hümeyra'nın kızı çıktı
Hayatın içinden falan değildirLeyla ile Mecnun hayatından içinden, samimi ve çok yönlü ince bir komedi dizisidir... Geniş Aile ise dar yönlü ve biraz sulu...
İzleme zaten o yaşlı adamın kızı diyecektim adı gelmedi aklıma. Piyango Hümeyra'ya vurduBana spoiler verdin 😡
Hiç izlemeyeceğim o halde
Diğer diziler > Sefirin Kızı olacaktı o bence.Sefirin Kızı > Diğer diziler.
Elimden gelse sınır bozucu atacaktım..Kusura bakma olmamış atıyorum..Diğer diziler > Sefirin Kızı olacaktı o bence.
Sefirin Kızı dışında her dizi çok çok iyi .
Geniş Aile bu ülkenin en iyi komedi dizisidir. Ülkemizde absürt komedinin az olması Leyla ile Mecnun'u iyi yapmaz. Geniş Aile aynı zamanda en sıcak aile dizisidir.
Hayatın içinden falan değildir
Komedi olarak şaheser de değildir. Komedide hayatın içini, dramayı aramaya gerek de yok zaten
Tüm zamanların en çok para kazandıran komedi dizisi olan Seinfeld'in konusu gamsızlık bu savunma aşırı saçma ve ezber