1 Aralık 2020 Salı Reyting Sonuçları

Bu akşam ne izleyeceksiniz/izlediniz?

• Kullanılan toplam oy
    21
masterchef çok düşünce ACUN, SURVİVOR'I 2 OCAK'A almış. :F:F:F:F

• Güldürdün
Reactions: Carpe Diem
İçten içe kendini yiyorsundur Kırmızı Oda niye 15 olamıyor diye. :A Ondan bu tavrın. :A
Ay yok artık saçmalamanın bu kadarı. 😱 Masumlar Apartmanı senaryo ekibine seni alsınlar bu kafadan yazma yeteneğini buradan harcama. :A

Masterchef bugün düştü. Survivor 2 Ocak'ta başlayacak diye dün haber çıktı daha reytingler açıklanmadan.
Aksine bu düşüş yeni başlamadı ki. Bir süredir Perşembe günleri Total'de ilk 10'a zor giriyor ve geçen hafta sürekli 1. olduğu cumartesi gününde bile zirveyi kaybetti artık daha fazla dayanamayacağını anladılar.

Ay yok artık saçmalamanın bu kadarı. 😱 Masumlar Apartmanı senaryo ekibine seni alsınlar bu kafadan yazma yeteneğini buradan harcama. :A

Aksine bu düşüş yeni başlamadı ki. Bir süredir Perşembe günleri Total'de ilk 10'a zor giriyor ve geçen hafta sürekli 1. olduğu cumartesi gününde bile zirveyi kaybetti artık daha fazla dayanamayacağını anladılar.
Olabilir ben bu kadar sert düşüşü kastetmiştim.

• Beğendim
Reactions: Aserat
Adolfun reyting sayfasına baktım ne kadar doğru haberi gibi bilemem ama güldür güldür 5.40 mı almış özeti :A ve bu adam neden öğreniyor reytingleri (b) @Emre Ozansoy

Son düzenleme:
  • Beğendim
Reactions: Emre Ozansoy
GüldürGüldürShow
3.65 reytingle totalde 17. olan program
3.31 reytingle AB'de 12.
3.86 reytingle ABC'de 14. olmuş.

EsraErolda
totalde 6.65
AB'de 3.01
ABC1'de 4,57 reyting elde etmiş.

MügeAnlıİleTatlıSert
totalde 5,90
AB'de 3,36
ABC1'de 4,63 reytingle günü tamamlamış.

Zuhal Topalla Sofrada
Total 3,67
AB 3,06
ABC 4,09
Bunu nereden buldun

• Beğendim
Reactions: STAR
FOX o kadar dizi aldı, ama şimdi ne yapacağını kara kara düşünüyordur büyük ihtimalle. Baraj'ın böyle yükseleceğini kimse beklemiyordu, hatta bazılarına kalırsa şimdiye 5 kere final yapmıştı. :A Dizide heyecan arttıkça reytingler de yükseliyor, yasağında etkisi var tabi.

Tekrar alıntılamak istemediğim için burdan yazayım kusurları eleştirmekten ve objektiflikten bahsetme bence. :A Gönülden bağlı olmadığın için bu kadar rahat eleştiriyorsun, hiç MD’nin, MA’nın, Kırmızı Oda’nın kusurlarını eleştirdiğini görmedim. :A @Aserat
IMG_0968.JPG

• Güldürdün
Reactions: Özgür