cokiyitvci
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 14,333
- Puanı
- 1,060
Masterchef bugün düştü. Survivor 2 Ocak'ta başlayacak diye dün haber çıktı daha reytingler açıklanmadan.masterchef çok düşünce ACUN, SURVİVOR'I 2 OCAK'A almış.
Ay yok artık saçmalamanın bu kadarı. 😱 Masumlar Apartmanı senaryo ekibine seni alsınlar bu kafadan yazma yeteneğini buradan harcama.İçten içe kendini yiyorsundur Kırmızı Oda niye 15 olamıyor diye. Ondan bu tavrın.
Aksine bu düşüş yeni başlamadı ki. Bir süredir Perşembe günleri Total'de ilk 10'a zor giriyor ve geçen hafta sürekli 1. olduğu cumartesi gününde bile zirveyi kaybetti artık daha fazla dayanamayacağını anladılar.Masterchef bugün düştü. Survivor 2 Ocak'ta başlayacak diye dün haber çıktı daha reytingler açıklanmadan.
Neyi boykot ettilerGerçekten garip..Hepsi yükselmiş bir tek o düşmüş.. Demek boykot işe yaramış...
Olabilir ben bu kadar sert düşüşü kastetmiştim.Ay yok artık saçmalamanın bu kadarı. 😱 Masumlar Apartmanı senaryo ekibine seni alsınlar bu kafadan yazma yeteneğini buradan harcama.
Aksine bu düşüş yeni başlamadı ki. Bir süredir Perşembe günleri Total'de ilk 10'a zor giriyor ve geçen hafta sürekli 1. olduğu cumartesi gününde bile zirveyi kaybetti artık daha fazla dayanamayacağını anladılar.
Uğurun diskalifiye edilmesi konusunun ekrana taşınmasınıNeyi boykot ettiler
Niye diskalifiye oldu ben bilmiyorum MasterChef izlemiyorum onun için haberlerine de bakmıyorumUğurun diskalifiye edilmesi konusunun ekrana taşınmasını
Gecmişte baya toplumun bir çok kesimine tweeterda küfür etmiş.Niye diskalifiye oldu ben bilmiyorum MasterChef izlemiyorum onun için haberlerine de bakmıyorum
Bunu nereden buldunGüldürGüldürShow
3.65 reytingle totalde 17. olan program
3.31 reytingle AB'de 12.
3.86 reytingle ABC'de 14. olmuş.
EsraErolda
totalde 6.65
AB'de 3.01
ABC1'de 4,57 reyting elde etmiş.
MügeAnlıİleTatlıSert
totalde 5,90
AB'de 3,36
ABC1'de 4,63 reytingle günü tamamlamış.
Zuhal Topalla Sofrada
Total 3,67
AB 3,06
ABC 4,09
@denizz19 'dan aldım...Bunu nereden buldun
Takıldığın şey bu mu?Merve Dizdar neden prenses olmuş?
Tekrar alıntılamak istemediğim için burdan yazayım kusurları eleştirmekten ve objektiflikten bahsetme bence. Gönülden bağlı olmadığın için bu kadar rahat eleştiriyorsun, hiç MD’nin, MA’nın, Kırmızı Oda’nın kusurlarını eleştirdiğini görmedim. @Aserat
Keşke zürriyetsiz Erdal da olsaydı.
Haklısın, kaosa iki odunda o atardı.Böyle saçma şeyler de zaten ondan çıkar.
Rica ederim Sherlock beyciğim. Her hafta şov yapıyor zaten.
@alperuz özlendin.
Keşke daha erken gelseydin de sen de ağzının payını verseydin.