İyi zaten ben de oyunculuklarına, yönetmenliğine ve diğer şeylerini beğendiğim için izlemeye devam ediyorum yoksa niye hafta 2.5 saat dizi izleyeyim.
Evet farklılıklar olur ama mesela Naci'nin gelişi falan gerçeği mahveden bir şey onsuz da gayet işlenebilecek bir hikaye. Han-İnci kısmı zaten kurgu ihtiyacını yeterince karşılıyordu keşke herkes bu duyarlılıkta olsa.
Bu üç dizinin kitlesi çok ortaktı bunu sosyal medya yorumlarında da sık sık gördüğüm için konuşuyorum. Menajerimi Ara izlediği için Hekimoğlu izleyemeyenler veya Masumlar izlediği için MA izlemeyenlerin yorumlarına sürekli denk gelmiştim. İki dizinin de senaryosu kötü olduğu için değil diğer dizinin hikayesi çok daha iddialı olduğu için düştüğünü biliyorsun. Masumlar öncesi ikisi de belli seviyenin üzerinde reytingler alırken 2-3'e kadar düştüler ki Menajer gün değiştirince iki dizi de yükselmişti.
Son kısmı ciddiye bile alamıyorum böyle senaryoyu Oscar'lı senarist bile yazamazdı.
Bence siz olmanız gerekenden daha fazla bağlısınız. Hem bu sefer rolleri değişmiş olduk fena mı.