Hayal mayal tabii3 yaşını hatırlıyorsan tamam şunu 2 seneye indirelim ama yinede soba keyfini pek hatırlamazsın o yaşlarda fazla
Hayal mayal tabii3 yaşını hatırlıyorsan tamam şunu 2 seneye indirelim ama yinede soba keyfini pek hatırlamazsın o yaşlarda fazla
Aynen buydu ben küçükken böyle banyo etmişliğim var ama pek hatırlamıyor gibiyim daha çok kardeşimden biliyorum.Güğümdü sanırım, suyu kaynar hale getirirdi, baya kullanışlıydı.
Daha ilkokula bile gitmiyorken, birkaç kez şöyle bir ortamda banyo etmişliğim de oldu pazar günleri sanırım... Ne güzel günlerdi..
@Dosi
Yaaa beğenmene sevindim biraz ani karar verip 2 daklkada açtım. Fazla detaylı girmedim konuya ama sözlük konuları zaten böyle kısa olmalı. Altında yorumlar çok olsun diye. Konudaki yorumlardan anlaşıldığı gibi herkesin hayatında iyi bir yer edinmişBenim ilkokul sona kadardı sonra başka bir kiralık eve çıkmıştık ben güzel hatırlarım ama annem için işkencedir yeni ev ararken babama kesinlikle doğalgaz olsun demişti. Tekrar teşekkür ediyorum ilk defa benim çok hoşuma giden konu açıldı doğum günü kutlaması saymazsak sanki benim için açılmış gibi hissediyorum konuyu
Ben sadece bebekleri yıkadıklarına şahit oldum odanın ortasındaGüğümdü sanırım, suyu kaynar hale getirirdi, baya kullanışlıydı.
Daha ilkokula bile gitmiyorken, birkaç kez şöyle bir ortamda banyo etmişliğim de oldu pazar günleri sanırım... Ne güzel günlerdi..
@Dosi
İsterse hiç kelime olmasın konunun açılması yeterliYaaa beğenmene sevindim biraz ani karar verip 2 daklkada açtım. Fazla detaylı girmedim konuya ama sözlük konuları zaten böyle kısa olmalı. Altında yorumlar çok olsun diye. Konudaki yorumlardan anlaşıldığı gibi herkesin hayatında iyi bir yer edinmiş
Ben sadece bebekleri yıkadıklarına şahit oldum odanın ortasında
valla ben bugune kadar bu yılın nısana kadar sobalı evde oturdum..şimdi doğalgazdayız..ekmek pişirirdik yağ sürerdik su ısıtırdık börek yapardıkEkli dosyayı görüntüle 95554
Eskiden çok yaygın olan ve nerdeyse her evde bulunan, ev ve iş yerlerinin ısıtılmasını sağlayan bir araçtır. Birçok çeşitleri vardır.
Şuan özellikle doğalgaz olunmayan bölgelerde ve köylerde yaygındır.
Peki doğalgazdan memnun musunuz? Gerçi daha tam soğumamıştır oralar. Yakında anlarsınız.valla ben bugune kadar bu yılın nısana kadar sobalı evde oturdum..şimdi doğalgazdayız..ekmek pişirirdik yağ sürerdik su ısıtırdık börek yapardık
sen memnun musun idare eder ne tam sıcak nede tam soğuk idare ediyoz sizain nasılPeki doğalgazdan memnun musunuz? Gerçi daha tam soğumamıştır oralar. Yakında anlarsınız.
sizin nasıl cevap vermedinPeki doğalgazdan memnun musunuz? Gerçi daha tam soğumamıştır oralar. Yakında anlarsınız.
Bizde soba yoksen memnun musun idare eder ne tam sıcak nede tam soğuk idare ediyoz sizain nasıl
ev ısıtma farklı kalorıfer doğal gazfdanda farlı desene AYNEN SOBALI GUZELDİDE ..BURDAN KARDAYIZ KÖMUR PAHALIBizde soba yok
Ev ısıtma sistemimizde farklı. Bugünlerde hava çok soğuk -7lere kadar hissediyoruz ama ev iyi şükür.
Tr de kaloriferli (kömür) evlerde kalanlar çok memnundu, sonra doğal gaza dönünce daha soğuk diyorlardı. Çevremde sobalı evler yok artık. Herkes doğalgazlı evde kalıyor.
Doğalgaza geçenler tüp konusunda, doğal gaz olmasından memnunlardı. Yazları özellikle tüpten daha az harcama oluyor diyorlardı.ev ısıtma farklı kalorıfer doğal gazfdanda farlı desene AYNEN SOBALI GUZELDİDE ..BURDAN KARDAYIZ KÖMUR PAHALI
aynen tüp sobadan ..daha karlı valla .ne guzel pek fazla fatıra gelmıyorDoğalgaza geçenler tüp konusunda memnunlardı. Yazları özellikle tüpten daha az harcama oluyor diyorlardı.
Ben genelde yazın gidiyorum ve çok fatura gelmiyor haliyle
aynen tüp sobadan ..daha karlı valDoğalgaza geçenler tüp konusunda memnunlardı. Yazları özellikle tüpten daha az harcama oluyor diyorlardı.
Ben genelde yazın gidiyorum ve çok fatura gelmiyor haliyle
AYNEN DAHA GUZELDİ SOBAKötü bir ısınma aracıdır. Sade küçük bir alanı ısıtır, pisliği çoktur. Kurması, temizliği, yakması, tütmesi hep derttir.
Fakat üzerinde bir şey ısıtabilme, pişirebilme gibi güzel bir artısı vardır. Daha da önemlisi geçmişi, çocukluk günlerini hatırlatması bakımından da değerlidir. Şu da bir gerçektir ki soba sıcaklığının yerini diğer ısınma araçları asla tutamaz. Çünkü soba sıcağı değerlidir ulaşmak için ona yakın olmanı gerektirir. Az uzaklaşıp farklı odaya gidersen hemen değerini anlayabilirsin...
Neticede sobadan kurtulmuş olduğumuz için şanslıyız ama çocukluğunda sobayı da tecrübe etmiş olanlar daha da şanslı. Yeni nesil sobanın güzel yönlerinden bihaber olacak ne yazık ki.
Bizim odayı yakıyordu valla ama kurması vs derttirKötü bir ısınma aracıdır. Sade küçük bir alanı ısıtır, pisliği çoktur. Kurması, temizliği, yakması, tütmesi hep derttir.
Fakat üzerinde bir şey ısıtabilme, pişirebilme gibi güzel bir artısı vardır. Daha da önemlisi geçmişi, çocukluk günlerini hatırlatması bakımından da değerlidir. Şu da bir gerçektir ki soba sıcaklığının yerini diğer ısınma araçları asla tutamaz. Çünkü soba sıcağı değerlidir ulaşmak için ona yakın olmanı gerektirir. Az uzaklaşıp farklı odaya gidersen hemen değerini anlayabilirsin...
Neticede sobadan kurtulmuş olduğumuz için şanslıyız ama çocukluğunda sobayı da tecrübe etmiş olanlar daha da şanslı. Yeni nesil sobanın güzel yönlerinden bihaber olacak ne yazık ki.
Sobanın samimiyeti bir başkadır... Köye her gittiğimde soba sıcaklığını ararım ve o sıcaklığa ulaşınca içimi garip bir huzur kaplar... Elimi az mı yaktım o sobalarda, az mı mısır közledim o sobalarda... Soba gerçekten bambaşka bir anlam içerir...
Yüksek ihtimalle ben artık o deneyimi yaşamakmSobanın samimiyeti bir başkadır... Köye her gittiğimde soba sıcaklığını ararım ve o sıcaklığa ulaşınca içimi garip bir huzur kaplar... Elimi az mı yaktım o sobalarda, az mı mısır közledim o sobalarda... Soba gerçekten bambaşka bir anlam içerir...