Formula 1 Türkiye GP 2020 | Genel Yorum ve Sohbet Konusu | Yarış ve Yarış Sonuçları 🇹🇷 🏎

Pray Benedict Cumberbatch GIF by BBC

(Duamızı ettik...)
Yerimizi aldık.Kalplerimiz beraber...
happy te amo GIF

• Harika
Reactions: Sherlock
Verstappen salak mısın kardeşim? Öldürecekti kendini.
Bu adamın hırsı kendi kendini bitiriyor. Biraz sabırlı olsa zaten geçecekti.

Bu arada Vettel ve Leclerc’in altında gerçek bir araba olsa neler yapacaklar neler... Vettel’imiz 4, Lerclerc’imiz 9. sırada. O podyum gelecek. :A @bazinga

Bu adamın hırsı kendi kendini bitiriyor. Biraz sabırlı olsa zaten geçecekti.

Bu arada Vettel ve Leclerc’in altında gerçek bir araba olsa neler yapacaklar neler... Vettel’imiz 4, Lerclerc’imiz 9. sırada. O podyum gelecek. :A @bazinga
Bahsetmiş olduğun araç @MasacRE yoldaşımızın desteklemiş olduğu yaşlı kurt Raikkonen de olsa of of of düşüncesi bile insanı acayip hissettiriyor.Rain men @MasacRE :A

Adam kazandı...

Yalnız Ferrari 3-4 olduğu için Hamilton çok umrumda olmadı. :Z Özellikle Leclerc şahane bir yarış çıkardı. Son anda batırmasa 2. olabilirdi. Vettel de harikaydı. :Z

Yıllar sonra izlediğim ilk F1 yarışı oldu, beklediğimi buldum. :Z

Ben şakasına Ferrari çift podyum yapar demiştim az daha oluyordu. İliklerime kadar zevk yaşadım. Sezonun yarışı unvanını aldık bence. Şimdi bu zevki tekrardan yaşamak için 20 milyon dolarcık gerekiyor.

Muhteşem bir yarıştı muhteşem, Hamilton hak ederek kazandı yapacak bir şey yok, tek pit stop ile baştan sona muazzam bir performans... Lastikleri son tura kadar koruyabilmesi boşu boşuna şampiyon olmadığını gösteriyor bu adamın, tabii Mercedes'in muhteşem arabalarının da etkisi büyük.

Leclerc beklentilerimi de aştı ve podyumu son anda kaybetti. 12. sırada başladığı yarışta elde ettiği sıralama çok çok başarılı. Aynı şekilde takım arkadaşı Vettel de çok iyiydi, start performansı takdir edilesi. Efsane hak ederek podyuma da çıktı. Ferrari'nin arabaları biraz daha iyi olsa iki pilot da inanılmaz şeyler yapacak ama eldeki imkanlarla bundan iyisi olamazdı.

Son olarak Serhan Acar'ın anlatımı muhteşemdi, özellikle yarış sonunda şampiyonları tek tek sıralaması ve Hamilton'ın kazandığı ana denk getirmesi takdire şayan. Ağzına sağlık...

Serhan Acar o kadar güzel anlattı ki ilk kez izleyenler bile gaza geldi. Seviyoruz seni canım abim.

• Beğendim
Reactions: 12.Adam
Ben tekrar barbar sporuna dönmek istemiyorum ya. Ne güzel bir haftadır elit bir spor izliyordum.

2020 Türkiye GP sona erdi, sonuçlar şu şekilde:

2020-Turkiye-GP-Sonuclarin-Tamami.JPG

Konudan da paylaşılan Türkiye GP antrenman seanslarının sonuçları, sıralama turları sonucu, güncel pilotlar ve takımlar sıralaması, Türkiye GP geçmiş kazananları da konuya eklendi.

@MasacRE @Bully @MEnes @Tolstoyevski @Maskeli Fedai @DarkLegenD @S.G.A.T. @Polat Şaşmaz @Felon @takas @Turkuazz @Danger UA! @bazinga @xdragxx @Araf @Dosi @The_Erinch @emreemreu @Veteran @12.Adam @pompy @eskici @Billy Kane @Yakamoz-Asi @sürgünüm @FaJi @mesmeso61 @secquin @Siyagriyus @UgrArks @BuraK @Gerekli24 @Doğan ve ilgilenen herkes...

2020 Türkiye GP sona erdi, sonuçlar şu şekilde:

Ekli dosyayı görüntüle 95171

Konudan da paylaşılan Türkiye GP antrenman seanslarının sonuçları, sıralama turları sonucu, güncel pilotlar ve takımlar sıralaması, Türkiye GP geçmiş kazananları da konuya eklendi.

@MasacRE @Bully @MEnes @Tolstoyevski @Maskeli Fedai @DarkLegenD @S.G.A.T. @Polat Şaşmaz @Felon @takas @Turkuazz @Danger UA! @bazinga @xdragxx @Araf @Dosi @The_Erinch @emreemreu @Veteran @12.Adam @pompy @eskici @Billy Kane @Yakamoz-Asi @sürgünüm @FaJi @mesmeso61 @secquin @Siyagriyus @UgrArks @BuraK @Gerekli24 @Doğan ve ilgilenen herkes...
O değil de Bottas'ın neredeyse sonuncu olması. :A

• Güldürdün
Reactions: Sherlock
Vural Ak'ın dediğine göre 2021 için görüşmeler olumlu gidiyor. Bugünkü ilgiden sonra devletin isteği daha da artmıştır. Üstüne sponsor konusunda da elimiz kuvvetli. Fatih Altaylı FIA'nın on numara organizasyon yaptığımızı söyledi. Elimiz cidden aşırı güçlü şu anda. F1 birazda indirim yaparsa seneye seyircili bir yarış görebiliriz.

İlgi alanım olmadığı için konuya pek bakmadım. Anladığım kadarı ile Türkiye'de yapılmış. Bu korona zamanı organizasyon nasıl yapıldı bilmiyorum ama umarım ülkeye olumlu şekilde katkısı olmuştur :D