Zey TV Tolstoyevski'nin Takıntıları...

Yeni bölümden yeni bölüme kullanırım artık. :A Çok tehlikeli duruyorum bu avatar ile. :A

@Tolstoyevski’yi tedavi ediyorum ve dün yaşananlar da bu tedavinin bir parçası adaşım. :A

Ahahahaha sayın Gs’li dostuma bak, çok doğru bir saptamada bulunmuş. :A Akıllara hemen Avengers ve Parasite gelir...
Evet, Seri katile benziyorsun.

Vay be... Patron dedik, maaşımızı ödüyor dedik, iyi para teklif etti dedik... O gitmiş kendi kanalının logosunun bulunduğu konuya tepki dahi bırakmamış, üzücü... :A

Tedavi de başarı göstermeye başlamış, @Tolstoyevski hemen ayrıntıları yakalamaya başlamış. Dikkat dağınıklığının önüne geçeceğiz tedavinin sonunda...
Lan,Bana da bir tedavi uygula :A Canım çekti.

Devam ettirelim...

İnsanların açtığı eski, tuhaf konuları gün yüzüne çıkartmak... @bazinga
Ee hani yeni eklemeler? Böylemi sahip çıkıyorsun programa 😡
Forumda zaman yolculuğu yaparken beni yakalamak :A
Yalnız değilsin :A gerçi @Tolstoyevski , o da yalnız değil
IMDb Top 250'de hiçbir filmin sırasını beğenmeme... :A
Herkes birden fazla seçenek yazmaya başladığına göre 🤐 bunu imha etme zamanım gelmiş :A

Yalnız değilsin :A gerçi @Tolstoyevski , o da yalnız değil

Herkes birden fazla seçenek yazmaya başladığına göre 🤐 bunu imha etme zamanım gelmiş :A
Ben hiç yazmadığımı fark ettim... :A Hemen bir şeyler bulayım... :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
Ben hiç yazmadığımı fark ettim... :A Hemen bir şeyler bulayım... :A
Neeeee... Sen sen, kendini ünlü bir terapist olarak tanıtan ve pek tabii aynı zamanda adaşım olan sen... Nasıl hiçbir şey yazmazsın...

Özür dilerim patron... Hemen gerekli eklemeleri yapıyorum. 👨🏻‍✈️

Neeeee... Sen sen, kendini ünlü bir terapist olarak tanıtan ve pek tabii aynı zamanda adaşım olan sen... Nasıl hiçbir şey yazmazsın...

Alıntı ekleme olmuş :A (bildirim gelmedi) artı domates kafa nekadar büyümüş öyle 😱

@MEnes o mesajı bulup tepkiyi bıraktım, bu arada sana yönetimsel bildirim gönderdim, umarım seni korkutmuştur o meşhur gri soru işareti :A

• Güldürdün
Reactions: MEnes

Ben assolist gibi sona sakladım tespitlerimi... :A
Beni bir yerlerde etiketlemştin galiba bu konuda. Dün tel trafiğim yoğundu, bir sürü bildirim kaçtı. Onu bulup işlem yapayım :A tepki yani
Etiketlemişimdir ama ben bile unuttum şuan neye etiketlediğimi... :A
Alıntı ekleme olmuş :A (bildirim gelmedi) artı domates kafa nekadar büyümüş öyle 😱

@MEnes o mesajı bulup tepkiyi bıraktım, bu arada sana yönetimsel bildirim gönderdim, umarım seni korkutmuştur o meşhur gri soru işareti :A
Yoo korkmadım neden korkayım ama bir garip geldi o bildirim dedim bu ne alaka şimdi falan... :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Ben assolist gibi sona sakladım tespitlerimi... :A

Etiketlemişimdir ama ben bile unuttum şuan neye etiketlediğimi... :A

Yoo korkmadım neden korkayım ama bir garip geldi o bildirim dedim bu ne alaka şimdi falan... :A
İlk gördüğümde ceza falan yedim sanmıştım zamanında :A şimdi alıştık :A @Tolstoyevski genelde futbol yorum konularım sonuçlanınca editliyor ve baya sevdiğim bir bildirim olmaya başladı :A

İlk gördüğümde ceza falan yedim sanmıştım zamanında :A şimdi alıştık :A @Tolstoyevski genelde futbol yorum konularım sonuçlanınca editliyor ve baya sevdiğim bir bildirim olmaya başladı :A

Evet bana da ilk defa oldu bir garip durdu ama sevdim ben de. :A

İlk defa olmasına vesile olmak sevindirdi :Z
Bıraktığım not iyiydi, ondandır :A
Normal durunca sevmeyen,garip durunca seven mecnun :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi and MEnes