Star Menajerimi Ara - Dizi Yorumları

İlk sezonu ve finali izlemiştim. :A Annemle anneannem bayılarak izliyordu ben bırakmıştım sonra. :F
Ben tıpkı Bir Zamanlar Çukurova gibi ara ara izliyordum :A ilk sezon hiç izlemedim. 2017 de bakındım ve final zamanları :A

Şuan tekrarına bakmaya tahammül edemiyorum :F (Aşk ve Mavi hâlâ tekrarı bile sarıyor)

• Güldürdün
Reactions: Özgür
Oldukça güzel bir bölümdü. İzlemeden önce olumlu yorumlar gördüğmde heyecanlamıştım ve değdi.

Kıraç ve Dicle sahneleri çok güzeldi. Dicle ve Beren sahnesinde de herkes gibi bende o son sahneyi çok sevdim. Bu olayın uzatılmadan açığa çıkması çok iyi oldu.
Buse karakteri konuk oyuncuymuş. @Aserat rahat nefes almıştır :A ama Nil, Beren karakterine çok yakışırdı.

Dicle ve Emir'i de yakıştırıyorum. Bu arada ilginç bir tesadüf vardı. Nejat 'Beyoğlunda Gezersin' şarkısını söylerken Emir dinliyordu ve önceki dizisi olan Kırgın Çiçekler'de bu şarkı düğününde çalmıştı :A.
Şu görüntü ile @Aserat 'ı kızdırayım :A
Güzelim konunun beti bereketi kaçtı. :(

• Harika
Reactions: Dosi
Bölüm sayısına göre kalite belirlense Arka Sokaklar dünyanın en iyi dizisi olurdu. :A
Konu kaliteli dizi yada değil ile alakalı değildi. Bitik dedin ve bitik kelimesi misal erken final yapacak Öğretmen dizisi için kullanılır :A

Oldukça güzel bir bölümdü. İzlemeden önce olumlu yorumlar gördüğmde heyecanlamıştım ve değdi.

Kıraç ve Dicle sahneleri çok güzeldi. Dicle ve Beren sahnesinde de herkes gibi bende o son sahneyi çok sevdim. Bu olayın uzatılmadan açığa çıkması çok iyi oldu.
Buse karakteri konuk oyuncuymuş. @Aserat rahat nefes almıştır :A ama Nil, Beren karakterine çok yakışırdı.

Dicle ve Emir'i de yakıştırıyorum. Bu arada ilginç bir tesadüf vardı. Nejat 'Beyoğlunda Gezersin' şarkısını söylerken Emir dinliyordu ve önceki dizisi olan Kırgın Çiçekler'de bu şarkı düğününde çalmıştı :A.
Şu görüntü ile @Aserat 'ı kızdırayım :A
@denizz19 çık hesaptan. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Fragman normalde çarşamba akşamı gelirdi yarına kaldı. :( Gerçi geç çıkması reytingleri etkilemez ama bu bölüm bayağı sürprizli olacak o yüzden fragman için de meraklardayım. :A

Of bir tane tahminde bulunduk söylediğime pişman ettin. :A Evet iyice çatlaman için yine diyorum sahne yetişmemiştir. :Z
Niye çatlasın be saçmalıyorsun iyice. :A Haklı. :A Reytingin yükselmiş, seyirci sahiplenmiş dizini ama sen saçma bir önizleme verip hala fragman vermiyorsun.

Böyle geç fragman veren tüm işler için geçerli bu. Evet bölümler ucu ucuna yetişiyor, süreler uzun ama biraz daha planlı olabilirler. :A

• Güldürdün
  • Beğendim
Reactions: mesmeso and Aserat
Niye çatlasın be saçmalıyorsun iyice. :A Haklı. :A Reytingin yükselmiş, seyirci sahiplenmiş dizini ama sen saçma bir önizleme verip hala fragman vermiyorsun.

Böyle geç fragman veren tüm işler için geçerli bu. Evet bölümler ucu ucuna yetişiyor, süreler uzun ama biraz daha planlı olabilirler. :A
Konuk sahneleri yetişmedi dememe taktı onun için dedim. :A Valla fragmanın geç çıkmasını biz fanlar dışında kimse takmıyor 1-2 gün önce de çıksa izleyen izliyor bir şekilde. :A

• Güldürdün
  • Beğendim
Reactions: Özgür and mesmeso
Konuk sahneleri yetişmedi dememe taktı onun için dedim. :A Valla fragmanın geç çıkmasını biz fanlar dışında kimse takmıyor 1-2 gün önce de çıksa izleyen izliyor bir şekilde. :A
Dur bakalım Sadakatsiz'in reytinglerinden sonra tekrar konuşuruz. Onlarda aynı politikayı yaptılar bu hafta.

Dur bakalım Sadakatsiz'in reytinglerinden sonra tekrar konuşuruz. Onlarda aynı politikayı yaptılar bu hafta.
Bir süre önce Kırmızı Oda aynı bu şekilde yayına 2-3 gün kala tek fragman çıkarıp bölüme gitmişti ve 10 küsür aldı. Masumlar'ın geçen bölüm fragmanı da geç çıktı ve reytingleri arttı. Yani alışkanlık yarattıktan sonra fragman erken çıkmış geç çıkmış çok önemli değil. :A

• Beğendim
Reactions: STAR and mesmeso

Son Mesajlar

Forum İstatistikleri

Konular
172,190
Üyeler
8,467
Son Üye
Spito1961