hayret bi şey
Emekli
Henüz bulunmadı, bu bölüm üstüne düşmediler Ece ile ortak hareket ettiler bu seferGençler daha bir saat oldu yeni bölümde de şirketten bilgi sızdıran kişi bulundu mu?
Henüz bulunmadı, bu bölüm üstüne düşmediler Ece ile ortak hareket ettiler bu seferGençler daha bir saat oldu yeni bölümde de şirketten bilgi sızdıran kişi bulundu mu?
Ben azıcık dizilerden anlıyorsam o hikayeyi unuttuklarına adım kadar eminim.Henüz bulunmadı, bu bölüm üstüne düşmediler Ece ile ortak hareket ettiler bu sefer
Yok es geçmediler, bölüm içinde köstebekle ilgili muhabbet geçti ama bu bölüm Aslı İnandık'ın konusuna yüklendikleri için Ece ile ortak iş yürüttüler. Bu köstebek konusu daha devam eder.Ben azıcık dizilerden anlıyorsam o hikayeyi unuttuklarına adım kadar eminim.
Yalnız Binnur Kaya yerine Ayşenil Şamlıoğlu da oynayabilirmiş onu fark ettim dün Yazacaktım aslında ama unutmuşumBir tek benim aklıma gelmemiş sevindim. @Özgür @hayret bi şey @mesmeso61 @Hazem
Ekli dosyayı görüntüle 94616
Gelecek hafta Peride'nin odasını kırmızıya boyasınlar olmaz böyle.Yalnız Binnur Kaya yerine Ayşenil Şamlıoğlu da oynayabilirmiş onu fark ettim dün Yazacaktım aslında ama unutmuşum
Her hafta bir oyuncuyla seans yapsın İzlenirGelecek hafta Peride'nin odasını kırmızıya boyasınlar olmaz böyle.
O kadar da düşeceğini sanmıyorum senarist hanımın ama her şey beklenir. Sonuçta oyunculuk sektörünü anlatan bir iş olarak yola çıkıldı yapmazlar ya ben bile daha umutluyum bu konuda senden.
Bu sahnenin altında sadece kıskançlık yatmıyor bence. Barış bir şeyler ima ediyor ama ne olduğunu tam anlamadım. Emir göründüğü kadar iyi bir karakter olmayabilir. Ki sinirlendiğinde psikopata bağladı anında.
Yada ben diziye sonradan dahil olduğu için hala kabullenemedim İki günde aşk işi olmaz ki. Bir psikopatlık var bu çocukta Psikopata bağlayıp Dicle'yi kaçırma işleri vs yapılırsa @mesmeso61 ve @Özgür 'ün şimdiye kadar gömdükleri benim gömeceğimin yanında hiç gibi kalır Klasik Türk dizisi iyi görünen çocuk aslında saplantılı psikopatmış olayına bağlamazlar inşallah.
Senarist tepkilere göre hareket ediyor Emir sevilmişken böyle bir şeye kalkışmaz.
Bu sahnenin altında sadece kıskançlık yatmıyor bence. Barış bir şeyler ima ediyor ama ne olduğunu tam anlamadım. Emir göründüğü kadar iyi bir karakter olmayabilir. Ki sinirlendiğinde psikopata bağladı anında.
Yada ben diziye sonradan dahil olduğu için hala kabullenemedim İki günde aşk işi olmaz ki. Bir psikopatlık var bu çocukta Psikopata bağlayıp Dicle'yi kaçırma işleri vs yapılırsa @mesmeso61 ve @Özgür 'ün şimdiye kadar gömdükleri benim gömeceğimin yanında hiç gibi kalır Klasik Türk dizisi iyi görünen çocuk aslında saplantılı psikopatmış olayına bağlamazlar inşallah.
Şöyle bir şey yaşanırsa kimse bu başlığa gelmesin. Her yerden senaristin kovulması için baskı yaparım. İG ve Twitter'ı rehin alırım. Bu kadar rezilliğe tahammül edemem.
Belki dağ evine vs kaçırmayacak ama kaçıracak yada girişimde bulunacak bak görürsünüz. Ben pek ısınamadım o çocuğa ve rolüneO kadar da düşeceğini sanmıyorum senarist hanımın ama her şey beklenir. Sonuçta oyunculuk sektörünü anlatan bir iş olarak yola çıkıldı yapmazlar ya ben bile daha umutluyum bu konuda senden.
Emir kitleyi ikiye böldü aslında. Barış'ı sevmeyen o kısma kaydı. Barış karakterini sevenler hala yerinde duruyorSenarist tepkilere göre hareket ediyor Emir sevilmişken böyle bir şeye kalkışmaz.
Bu linç girişimine destek ararsan buradayımŞöyle bir şey yaşanırsa kimse bu başlığa gelmesin. Her yerden senaristin kovulması için baskı yaparım. İG ve Twitter'ı rehin alırım. Bu kadar rezilliğe tahammül edemem.
Ben girdiği ilk bölümde ve geçen hafta karakteri pek sevmesem de Barış’ın barzoluğunu da görünce sevmeye başladım Emir’i. Ama öyle çıkmaz bence ya dizinin o taraflara sapmasını hiç istemiyorum.Belki dağ evine vs kaçırmayacak ama kaçıracak yada girişimde bulunacak bak görürsünüz. Ben pek ısınamadım o çocuğa ve rolüne
Emir kitleyi ikiye böldü aslında. Barış'ı sevmeyen o kısma kaydı. Barış karakterini sevenler hala yerinde duruyor
Bu linç girişimine destek ararsan buradayım
Sakin ol ya mesmeso'dan beter çıktın. Daha hiçbir şey yok keyifle takip et yeter.Belki dağ evine vs kaçırmayacak ama kaçıracak yada girişimde bulunacak bak görürsünüz. Ben pek ısınamadım o çocuğa ve rolüne
Emir kitleyi ikiye böldü aslında. Barış'ı sevmeyen o kısma kaydı. Barış karakterini sevenler hala yerinde duruyor
Bu linç girişimine destek ararsan buradayım
Öyle bir şey olursa durumunu hayal bile edemiyorum.Şöyle bir şey yaşanırsa kimse bu başlığa gelmesin. Her yerden senaristin kovulması için baskı yaparım. İG ve Twitter'ı rehin alırım. Bu kadar rezilliğe tahammül edemem.
Haberlerde Ay Yapım önünde görebilirsiniz beni.Sakin ol ya mesmeso'dan beter çıktın. Daha hiçbir şey yok keyifle takip et yeter.
Öyle bir şey olursa durumunu hayal bile edemiyorum.
Bölümü izlerken benim de aklıma bu sahne gelmişti. @denizz19 izlesin de nostalji yaşasın.Oldukça güzel bir bölümdü. İzlemeden önce olumlu yorumlar gördüğmde heyecanlamıştım ve değdi.
Kıraç ve Dicle sahneleri çok güzeldi. Dicle ve Beren sahnesinde de herkes gibi bende o son sahneyi çok sevdim. Bu olayın uzatılmadan açığa çıkması çok iyi oldu.
Buse karakteri konuk oyuncuymuş. @Aserat rahat nefes almıştır ama Nil, Beren karakterine çok yakışırdı.
Dicle ve Emir'i de yakıştırıyorum. Bu arada ilginç bir tesadüf vardı. Nejat 'Beyoğlunda Gezersin' şarkısını söylerken Emir dinliyordu ve önceki dizisi olan Kırgın Çiçekler'de bu şarkı düğününde çalmıştı .
Şu görüntü ile @Aserat 'ı kızdırayım
Kırgın Çiçekler tayfasının hafızası zehirBölümü izlerken benim de aklıma bu sahne gelmişti. @denizz19 izlesin de nostalji yaşasın.
İlk sezonu ve finali izlemiştim. Annemle anneannem bayılarak izliyordu ben bırakmıştım sonra.Kırgın Çiçekler tayfasının hafızası zehir