Emre Ozansoy
Moderatör
Kesinlikle son iki haftanın ardından ilaç gibi geldi kaçırman şanssızlık olmuş. Ben böyle beğendiysem reytingler düşer diye korkuyorum ama.Bölüm yüklensin de izleyeyim Heyecanlandım yorumları görünce. En iyi bölümlerinden birisiydi falan gibi yorumlar da gördüm. Merak ettim iyice
Ben izleyeyim tahmin yazarım buraya Genelde yaklaşıyorum biliyorsun bu dizideKesinlikle son iki haftanın ardından ilaç gibi geldi kaçırman şanssızlık olmuş. Ben böyle beğendiysem reytingler düşer diye korkuyorum ama.
Allah etmesin...İnşallah daha da yükselecek reytingler.Kesinlikle son iki haftanın ardından ilaç gibi geldi kaçırman şanssızlık olmuş. Ben böyle beğendiysem reytingler düşer diye korkuyorum ama.
Normalde Masterchef izleyen annem bu akşam Menajerimi Ara izledim deyince umutlandım hadi inş.Ben izleyeyim tahmin yazarım buraya Genelde yaklaşıyorum biliyorsun bu dizide
Benim annem de fragmanı görünce merek eder gibi yorumlar yapmıştı. Ama misafir gelince o da izleyemedi Olgun kitlenin de dikkatini çektiyse gerçekten bu bölüm dönüm noktası olur dizi için. Hadi ben uzantı ile konum değiştirerek YouTube'tan bölüm izlemeye gidiyorumNormalde Masterchef izleyen annem bu akşam Menajerimi Ara izledim deyince umutlandım hadi inş.
Daha bölüm tamamen bitmedi yüklenmemiştir. 00.20'yi bekle.Benim annem de fragmanı görünce merek eder gibi yorumlar yapmıştı. Ama misafir gelince o da izleyemedi Olgun kitlenin de dikkatini çektiyse gerçekten bu bölüm dönüm noktası olur dizi için. Hadi ben uzantı ile konum değiştirerek YouTube'tan bölüm izlemeye gidiyorum
Aynen daha 10. bölüm özetini yüklemişler sadeceDaha bölüm tamamen bitmedi yüklenmemiştir. 00.20'yi bekle.
Bölümü izledin mi yorumlarını merak ediyorum.Burak da o dizide oynamıştı. Ayrıca diziyi sevmeyebilirsin ama kız orada gayet başarılıydı burda da öyle.
İzledim tabi görmedin mi yorumumu. Uzun uzadıya yazamadım sadece. Ama genel olarak beğendim bölümü. Hem de bayağı. Kıraç-Dicle sahneleri harikaydı. Beren’in foyası da Dicle tarafından ortaya çıktı daha ne isterim.Bölümü izledin mi yorumlarını merak ediyorum.
Keşke Barış'ın malum sahnesinde Dicle ağzını açıp iki çift laf etseydi ama onun dışında ben de sevdim yavaş yavaş rayına oturuyor.İzledim tabi görmedin mi yorumumu. Uzun uzadıya yazamadım sadece. Ama genel olarak beğendim bölümü. Hem de bayağı. Kıraç-Dicle sahneleri harikaydı. Beren’in foyası da Dicle tarafından ortaya çıktı daha ne isterim.