Star Menajerimi Ara - Dizi Yorumları

Vaaaay Dicle’den bu kadarını beklemiyordum resmen yargı modunu açtı şımarık Beren’e. :Z

Valla son sahneyi izlerken içim rahatladı ya bayılıyorum Dicle'nin bu hallerine. :Z Nihayet pörtlek gözlü Beren de mort oldu ve huzurla bölümü bitirdik işte bize böyle gelin senarist hanım. :Z

Barış iyice zıvanadan çıktı ama herkes buna aşk, kıskançlık dese de bu aşk falan değil. Kadın cinayetleri de böyle "kıskançlıklar" yüzünden oluyor zaten. Barış ta en başından beri Dicle'yi bebek bakıcısı olarak gördüğü için kendisine ilgi gösterilmemesine kızıyor ki bunu Feris'e de yaptı. Açıkçası shiplerden iki tarafa da yakın değilim ama olacaksa lütfen DicMir olsun en azından Dicle kendisine insan gibi davranan birini hak ediyor. Keşke ev sahnesinde Dicle daha bir carlasaydı. Neyse son iki bölümden sonra bu hafta gerçekten beğenerek ve gelecek haftalar için umutlanarak izledim herkesin emeğine sağlık. :Z

• Beğendim
  • Harika
Reactions: Carpe Diem and STAR
Bölüm yüklensin de izleyeyim :D Heyecanlandım yorumları görünce. En iyi bölümlerinden birisiydi falan gibi yorumlar da gördüm. Merak ettim iyice :D

• Beğendim
Reactions: Aserat
Bölüm yüklensin de izleyeyim :D Heyecanlandım yorumları görünce. En iyi bölümlerinden birisiydi falan gibi yorumlar da gördüm. Merak ettim iyice :D
Kesinlikle son iki haftanın ardından ilaç gibi geldi kaçırman şanssızlık olmuş. :( Ben böyle beğendiysem reytingler düşer diye korkuyorum ama. :A

• İlginç
Reactions: Carpe Diem and STAR
Çok güzel bir bölümdü ... Sonunda bir bölümün bitişinde bir ohh çektim...Berene de yeter artık... Dicle iyi hakkından geldi....
Yalnız Dicle ve Emir çok yakışıyorlar... Barış da Emir gibi yaklaşsa onunla da öyle olurlardı... Barış anca gitsin Beren le olsun...
Kıraç kendisiyle yıllar sonra biraz da olsa hesaplaştı... Kıraç ve Dicle sahneleri süperdi...Umarım her bölüm böyle olur...

• Beğendim
Normalde Masterchef izleyen annem bu akşam Menajerimi Ara izledim deyince umutlandım hadi inş. :Z
Benim annem de fragmanı görünce merek eder gibi yorumlar yapmıştı. Ama misafir gelince o da izleyemedi :D Olgun kitlenin de dikkatini çektiyse gerçekten bu bölüm dönüm noktası olur dizi için. :D Hadi ben uzantı ile konum değiştirerek YouTube'tan bölüm izlemeye gidiyorum :A

• Beğendim
Benim annem de fragmanı görünce merek eder gibi yorumlar yapmıştı. Ama misafir gelince o da izleyemedi :D Olgun kitlenin de dikkatini çektiyse gerçekten bu bölüm dönüm noktası olur dizi için. :D Hadi ben uzantı ile konum değiştirerek YouTube'tan bölüm izlemeye gidiyorum :A
Daha bölüm tamamen bitmedi yüklenmemiştir. 00.20'yi bekle. :A

• Beğendim
Reactions: hayret bi şey
İzledim tabi görmedin mi yorumumu. :A Uzun uzadıya yazamadım sadece. :A Ama genel olarak beğendim bölümü. Hem de bayağı. :A Kıraç-Dicle sahneleri harikaydı. Beren’in foyası da Dicle tarafından ortaya çıktı daha ne isterim. :Z
Keşke Barış'ın malum sahnesinde Dicle ağzını açıp iki çift laf etseydi ama onun dışında ben de sevdim yavaş yavaş rayına oturuyor. :Z

• Güldürdün
Reactions: Özgür
Bu akşam öğretmen yoktu ondan dolayı baktım ve ilk defa galiba saatinde diziyi tam izledim. Bölüm çok güzeldi özellikle en merakla bekleyip istediğim baba kız sahneleri çoktu. Tek sevmediğim şey şu aşk işleri ama o da gerek sonuç olarak. Özellikle Barış'ın emir verir gibi konuşan tavırları ile aşk yazmak falan benim hiç hoşuma gitmiyor.

• Beğendim
Yorumlara bakmayacağım.
Yarına izlerim. Umarım işe yarar bir bölümdür :D

Bölümü izledim.

Öncelikle son zamanlardaki hatta ilk bir kaç bölümü dışındaki tüm bölümlerinin üzerinde bir bölümdü. Her menajeri, asistanları, konuk oyuncuları ve yan karakterleri dozunda gördük bu bölüm. Konuklar için seçilen konular da enteresandı. Ece'ye ilk defa ısındım mesela :D
Dicle'nin son bölümlerde yargı modunda dolaşması çok başarılı gidiyor :D Aşk muhabbetlerine de gelirsek sadece aşk üçgeni değil de oyuncuların hem bir kızı hem de menajerini paylaşamaması konusu güzeldi. Tabi Barış için yazılan saçma replikleri saymazsak. Konuyu bu dozda yayınladıkları sürece sıkıntı çıkmaz ama bu konuyu tüm bölüme yaymaya başlarlarsa sıkıntı olur.
Gülin'in her fırsatta yanlış anlayıp gitmesi güldürüyor. Ama bu öfkesini Dicle'ye karşı kullanması da rahatsız edici şekilde abartı geliyor bana. Tıpkı Beren ve Mayda'dan farkı kalmıyor böyle olunca.
Bölüm sonu ise şimdiye kadarki bölümlerin en iyi final sahnesi oldu.

İlk bölümün derecesine 10 verirsem bu bölüme 7.5 veririm. Bu da iyi bir ortalama, Kıvanç-Beren gibi oyuncular konuk olursa ilk bölümün ortalaması düşebilir :A

Yarın TOTAL 5+ , AB ve ABC1 ise 6+ gelir bu bölüme. (ABC1 7'ye yakın da olabilir ama fazla uçmayayım :D ileriki bölümlerde bu dozda giderse muhakkak olur)

• Beğendim
Reactions: Aserat and STAR
Gençler daha bir saat oldu yeni bölümde de şirketten bilgi sızdıran kişi bulundu mu?