- Reaksiyon puanı
- 67,517
- Puanı
- 1,060
TV'den izle.İzlemiyorum diziyi. Yayınlamıyorlar ki YouTube'da
Orjinali bitsin belki kısa kısa bakarım
TV'den izle.İzlemiyorum diziyi. Yayınlamıyorlar ki YouTube'da
Orjinali bitsin belki kısa kısa bakarım
Aman iki de bir 10-20 dakikada bir salam sucuk reklamı izleyip 4 saat ekran başında kalmak mı? Yok canım almayayımTV'den izle.
Hahahahh haklısın.Aman iki de bir 10-20 dakikada bir salam sucuk reklamı izleyip 4 saat ekran başında kalmak mı? Yok canım almayayım
Valla benim işim vardı son yarım saattini izledim onun için bilmiyorum.İzleyenler dizinin bugün kaçta başladığını/bittiğini söyleyebilir mi? Reklam falan verdi mi?
Dizi 23.35 te bittiİzleyenler dizinin bugün kaçta başladığını/bittiğini söyleyebilir mi? Reklam falan verdi mi?
21.00'de başladı 23.35'de bitti, 3 reklam verdi. İkisi dizi arasında, biri bölüm sonunda.İzleyenler dizinin bugün kaçta başladığını/bittiğini söyleyebilir mi? Reklam falan verdi mi?
Dizi 23.35 te bitti
Teşekkürler canlar.21.00'de başladı 23.35'de bitti, 3 reklam verdi. İkisi dizi arasında, biri bölüm sonunda.
Aman iki de bir 10-20 dakikada bir salam sucuk reklamı izleyip 4 saat ekran başında kalmak mı? Yok canım almayayım
Euro kanalında 3-4 saat buluyor. Değişen bir şey yokSadakatsiz 1 saat 40 dakikamı ne diğer diziler gibi değil ki hiç bakmadınmı saatine
Euro kanalında 3-4 saat buluyor. Değişen bir şey yok
Cansu Dere'de bir nedense başka bir şey var güzellikten ziyade bir çekme kuvveti mi desem başka bir şey var. Oyunculuğunu çok sevmem ama yine şaşırtıcı şekilde rollere de cuk oturuyorCansu Dere'de anlamsız bir güzellik, Caner Cindoruk'ta da anlamsız bir karizma var. Ama Eren Vurdem'in Mert'i benim favorim. Hafif kaypak bir karakter gördüm mü dayanamıyorum.
Bu sefer biraz süre uzamış galiba21.00'de başladı 23.35'de bitti, 3 reklam verdi. İkisi dizi arasında, biri bölüm sonunda.
1 saat 50 dakika galiba.Bu sefer biraz süre uzamış galiba
1 saat 46 dakika sürdü ama reklam süreleri nedeniyle uzun geldi.Bu sefer biraz süre uzamış galiba
10 reytinge güveniyorlar.Bu hafta yeni bölüm verilmeyecek galiba, hala fragman verilmedi
Ayrıca dizinin YouTube kanalında ne son bölüm var, ne de son bölümden sahneler. Hayır bir de yeni dizi, bu ne özensizlik anlamadım.