- Reaksiyon puanı
- 68,523
- Puanı
- 1,060
Tövbe dedim.Deme öyle, bu ara sıkıntı çok, bari araba problem çıkarmasın
Tövbe dedim.Deme öyle, bu ara sıkıntı çok, bari araba problem çıkarmasın
Bilmemek ayıp değil, öğrenmemek ayıptır demişler...Daha ne için attığımı bile bilmiyorsun, utan utan
@serhatt bile biliyor Aleyna Baba sevgimi...
Bile derken...Daha ne için attığımı bile bilmiyorsun, utan utan
@serhatt bile biliyor Aleyna Baba sevgimi...
Paramparçayım şuan.....Bilmemek ayıp değil, öğrenmemek ayıptır demişler...
Sen ve @Çiğdem e karşı desteklerim yineAleyna fanlığın son mu buldu hayırdır.
Aleyna'yı sevmiyorsun ve sevenleri biliyorsun Aleyna sevenler, bu forumda kim sever bilirdi. O kadar sağda solda belirttimBile derken...
Sen ve @Çiğdem e karşı desteklerimyine
Demek ki sandığın kadar değer vermiyor @Sherlock sana.Aleyna'yı sevmiyorsun ve sevenleri biliyorsun Aleyna sevenler, bu forumda kim sever bilirdi. O kadar sağda solda belirttim
Aleyna Tilki yanlış yapmış... Demet Akalın da gündem olmak için böyle bir yorum yazmış şaşırtmadı.
Bunun konsunu açacaktım unuttum ya. 🤦🏼♂️
GÜLDÜRDÜN...Evet aynen öyle. Zaten sevenlerin hepsi bu forumda, dışarıda seven kimse yok. @Sherlock @Maskeli Fedai @Dosi @dreamy @xemrexxx
Şimdiden ellerinize sağlık İsmail beyciğim, açın da harikamızı atalım, gururlanalım.Bunun konsunu açacaktım unuttum ya. 🤦🏼♂️
Türkiye’de 500+ milyon tıklanan tek müzik videosunun sahibi, kimse laf edemez bu konuda. Yakında dünyaya açılacak.
Demek ki sandığın kadar değer vermiyor @Sherlock sana.
Bak bak, @serhatt isimli adam yine hakkımda asılsız iddialarda bulunmuş... Yaptığımız şakaları ciddiye almış.Es geçmiş.
Demek ki @Sherlock
Eminim meşguldünBak bak, @serhatt isimli adam yine hakkımda asılsız iddialarda bulunmuş... Yaptığımız şakaları ciddiye almış.
Oysa ben o sırada ortağımın çok sevdiği bir şarkıcı olan Bilal Sonses’in son röportajını buraya atmakla meşguldüm... Çünkü kendisi son derece değer verdiğim bir insandır, ortağımdır...
Tamamen meşgul olduğumdan ortağım, sen bu @serhatt isimli şahsın oyununa gelme.Eminim meşguldün
Bu röportaj 2 gündür karşıma çıkmakta ama daha izleyemedim. Yarım saat ekran başında duracak vaktim olmuyor
Aleyna'nın yanlış yaptığını kabullendin hayret.Aleyna Tilki yanlış yapmış... Demet Akalın da gündem olmak için böyle bir yorum yazmış şaşırtmadı.
Haklıyım.GÜLDÜRDÜN...
Bilemem artık, ortaklığınızı yeniden gözden geçirme vakti. @SherlockEs geçmiş.
Demek ki @Sherlock
Asılsız mı? 😱 @Dosi kendi ağzıyla söyledi hatırlamadığını ne asılsızı.Bak bak, @serhatt isimli adam yine hakkımda asılsız iddialarda bulunmuş... Yaptığımız şakaları ciddiye almış.
Oysa ben o sırada ortağımın çok sevdiği bir şarkıcı olan Bilal Sonses’in son röportajını buraya atmakla meşguldüm... Çünkü kendisi son derece değer verdiğim bir insandır, ortağımdır...
Uydur uydur ipe diz. @Dosi inanma şuna.Tamamen meşgul olduğumdan ortağım, sen bu @serhatt isimli şahsın oyununa gelme.
Yazıklar olsun sana da...Aleyna sevgimi bilmiyordun ama Bilal Sonses sevgimi biliyormuşsun. Kurtardın durumu
@serhatt 'ın sevinci kursağında kalacak