Demet Akalın, Aleyna Tilki'ye Sert Çıktı!

Sen ve @Çiğdem e karşı desteklerim
hqdefault (1).jpg
yine :A

• Harika
Reactions: xemrexxx
500 milyon+, kesin yoktur. :A Boşuna Türkiye üstü bir değer, dünya starı demiyoruz. :A Yine hayal görmeye başlamış bu adam, polisi falan bir şeyi arayın alsınlar götürsünler. :A @MasacRE @dreamy

Bunun konsunu açacaktım unuttum ya. 🤦🏼‍♂️

Türkiye’de 500+ milyon tıklanan tek müzik videosunun sahibi, kimse laf edemez bu konuda. Yakında dünyaya açılacak. :A

• Harika
Reactions: Sherlock
Bunun konsunu açacaktım unuttum ya. 🤦🏼‍♂️

Türkiye’de 500+ milyon tıklanan tek müzik videosunun sahibi, kimse laf edemez bu konuda. Yakında dünyaya açılacak. :A
Şimdiden ellerinize sağlık İsmail beyciğim, açın da harikamızı atalım, gururlanalım. :A

BABA'nın yeni hedefi 1 milyar...

Demek ki sandığın kadar değer vermiyor @Sherlock sana. :A
Bak bak, @serhatt isimli adam yine hakkımda asılsız iddialarda bulunmuş... Yaptığımız şakaları ciddiye almış. :A

Oysa ben o sırada ortağımın çok sevdiği bir şarkıcı olan Bilal Sonses’in son röportajını buraya atmakla meşguldüm... Çünkü kendisi son derece değer verdiğim bir insandır, ortağımdır...

Bak bak, @serhatt isimli adam yine hakkımda asılsız iddialarda bulunmuş... Yaptığımız şakaları ciddiye almış. :A

Oysa ben o sırada ortağımın çok sevdiği bir şarkıcı olan Bilal Sonses’in son röportajını buraya atmakla meşguldüm... Çünkü kendisi son derece değer verdiğim bir insandır, ortağımdır...

Eminim meşguldün :A

Bu röportaj 2 gündür karşıma çıkmakta ama daha izleyemedim. Yarım saat ekran başında duracak vaktim olmuyor :A

• Güldürdün
Reactions: Sherlock
Aleyna Tilki yanlış yapmış... Demet Akalın da gündem olmak için böyle bir yorum yazmış şaşırtmadı. :A
Aleyna'nın yanlış yaptığını kabullendin hayret. :A

Haklıyım. :A

Bilemem artık, ortaklığınızı yeniden gözden geçirme vakti. :A @Sherlock

Asılsız mı? 😱 @Dosi kendi ağzıyla söyledi hatırlamadığını ne asılsızı. :A

Tamamen meşgul olduğumdan ortağım, sen bu @serhatt isimli şahsın oyununa gelme. :A
Uydur uydur ipe diz. :A @Dosi inanma şuna. :A

Aleyna sevgimi bilmiyordun ama Bilal Sonses sevgimi biliyormuşsun. Kurtardın durumu :bhr:
@serhatt 'ın sevinci kursağında kalacak :A
Yazıklar olsun sana da...

• Güldürdün
Reactions: dreamy