Konu başlığını gördüm, açmaya elim gitmedi...Diss niye yedin diyeyim, seni çoooooook sevdiğin Scarlett Johansson konusuna etiketledim es geçtin ama damlamışsın buraya
Konu başlığını gördüm, açmaya elim gitmedi...Diss niye yedin diyeyim, seni çoooooook sevdiğin Scarlett Johansson konusuna etiketledim es geçtin ama damlamışsın buraya
Evet öyle gibi, ama Aleyna'ya ağzının payını vermiş kudursun seven tayfa. @Sherlock @Maskeli FedaiDemet prim kasmak istemiş
Diss niye yedin diyeyim, seni çoooooook sevdiğin Scarlett Johansson konusuna etiketledim es geçtin ama damlamışsın buraya
Aleyna'yı seven kitle benim için kanser kitleEvet öyle gibi, ama Aleyna'ya ağzının payını vermiş kudursun seven tayfa. @Sherlock @Maskeli Fedai
Evet aynen öyle. Zaten sevenlerin hepsi bu forumda, dışarıda seven kimse yok. @Sherlock @Maskeli Fedai @Dosi @dreamy @xemrexxxAleyna'yı seven kitle benim için kanser kitle
Forumda seven mi varmış hiç ummuyordum linç yemem inşallahEvet aynen öyle. Zaten sevenlerin hepsi bu forumda, dışarıda seven kimse yok. @Sherlock @Maskeli Fedai @Dosi @dreamy @xemrexxx
Var evet, ben hadlerini bildiriyorum merak etme.Forumda seven mi varmış hiç ummuyordum linç yemem inşallah
500 milyon+, kesin yoktur. Boşuna Türkiye üstü bir değer, dünya starı demiyoruz. Yine hayal görmeye başlamış bu adam, polisi falan bir şeyi arayın alsınlar götürsünler. @MasacRE @dreamyEvet aynen öyle. Zaten sevenlerin hepsi bu forumda, dışarıda seven kimse yok. @Sherlock @Maskeli Fedai @Dosi @dreamy @xemrexxx
İkisi de birbirinden beter@xemrexxx konuyu görmezden mi geliyorsun yılan seni. .ss
Aleyna fanlığın son mu buldu hayırdır.İkisi de birbirinden beter
Bu da bir bakış açısı tabi.Yahu her şeyi depreme bağlıyor bu insanlar anlamıyorum sadece sosyal medya terörü başka bir şey değil. Çok düşünceliyseniz gitsin yardım etsinler. Bu forumda da bu çok var. Anca duyar kasıyorlar ama yaptıkları hiçbir şey Yok.
Hop orda dur. Aleyna Baba'nın bu şarkısını her araba sürdüğümde dinlerimAyol bütün izlemeler senin fake hesapların bilmiyor muyuz sanki. Tek tek izledin. @Dosi
Arabası bozulasıca, utan!!Hop orda dur. Aleyna Baba'nın bu şarkısını her araba sürdüğümde dinlerim
Deme öyle, bu ara sıkıntı çok, bari araba problem çıkarmasınArabası bozulasıca, utan!!