Diğer Anime Dizileri - Yorum & Sohbet Konusu

Bari OTAKU'yu salın be kardeşim. Bari OTAKU'yu rahat bırakın... Umarım siyahi Zeus veya eşcinsel Apollo yoktur... :A :A

Neyse fragmanı izledim ve bunların olmadığını görüp biraz rahatladım... :A Lakin görüntüler gerçekten çok basit ve çizgi film gibi. Anime diye açmışsın ama anime ile alakası yok bunun sanki, bir de İngilizce falan garip geldi... :A @Tolstoyevski

• Güldürdün
Reactions: Tolstoyevski
Blood of Zeus

1x1

Yunan Mitolojisisine dair pek rastlanamayacak ölçüde güzel ayrıntınların söz konusu olduğu bir yapım olmuş. Müzikleri çok hoş ve fazlasıyla epik. God of War seven herkes kuşkusuz bunu da sever, eğikliği Kratos dağından hissediliyor... Mitolojiye dair güzel bir hikaye izleyecek gibiyiz.

7.7

Bari OTAKU'yu salın be kardeşim. Bari OTAKU'yu rahat bırakın... Umarım siyahi Zeus veya eşcinsel Apollo yoktur... :A :A

Neyse fragmanı izledim ve bunların olmadığını görüp biraz rahatladım... :A Lakin görüntüler gerçekten çok basit ve çizgi film gibi. Anime diye açmışsın ama anime ile alakası yok bunun sanki, bir de İngilizce falan garip geldi... :A @Tolstoyevski

Alışılmışın dışında ve ilk bölüm itibariyle gerçekten kaliteli, epikliğin hakkını veren bir anime olmuş. :A Afişte ve bilgilerde de Netflix Original Animesi yazdığı için dizi desem olmazdı animasyon olmazdı şimdi çünkü anime kültüründen de izler söz konusu... Şimdilik daha ilk bölüm izlediğim için kesin izle diye önermiyorum, bölümler ilerledikçe artık raporu sunarım... :A

• Güldürdün
Reactions: MEnes
Alışılmışın dışında ve ilk bölüm itibariyle gerçekten kaliteli, epikliğin hakkını veren bir anime olmuş. :A Afişte ve bilgilerde de Netflix Original Animesi yazdığı için dizi desem olmazdı animasyon olmazdı şimdi çünkü anime kültüründen de izler söz konusu... Şimdilik daha ilk bölüm izlediğim için kesin izle diye önermiyorum, bölümler ilerledikçe artık raporu sunarım... :A
Netflix her şeyi sömürdüğü için bilinçli olarak Anime yazmıştır bence... :A Yoksa fragmandan gördüğüm kadarıyla pek OTAKU ile ilgisi olmayan animelere pek benzemeyen, çizimleri falan basit kaçan bir seri gibi duruyor. :A Ama epikliğin hakkını veren falan demişsin bilemedim de şimdi. :A Bölümler ilerledikçe oluşan raporuna göre bakalım o zaman... :A

• Güldürdün
Steins Gate be kardeşim... Madem öyle ben de ilk 4 bölümü izleyip ara vermiştim, oradan devam edeyim o zaman...

Aaah ah çok masumsun be yoldaşım... SNK'nın final sezonunun ilk 3 sezonuyla uzaktan yakından, ya da herhangi bir yerinden bağlantısı olmadığını ve tam olarak buz dağının görünmeyen kısmı olduğunu sana daha kaç kez söyleyeceğim... O yüzden kaç zamandır mangayı oku diyorum. Final sezonundan önce 3 sezonu baştan sona izleyip hafızayı tazelesen bile sezon başladığında kaçınılmaz bir şekilde 'Aman aman nereye geldik' diyeceksin... :A Ama işte senin de dediğin gibi manga alemine dalış yapamamanın bir sebebi vardır muhakkak... Gerçi @Dosi dalış yaptı da ne oldu, Chapter 105 gibi bir bölümden sonra tuttu dizi izlemeye başladı... Mangayı saldı resmen... Yazık be...
Nerden biliyorsun 105'ten sonra bıraktığı mı? :A
Yakında, çok yakında tüm herşey açığa çıkacak :A

• Güldürdün
Tamam tamam anladım, dizilerin daha bitmedi... :A Bugün yarın biter, sen de Cumartesi okumaya başlarsın. Pazar günü de 5-10 bölüm arası okumuş olursun... :A
Pazar derken bu Pazar'ı dediği mi sanmadın umarım? :A
Dün gece dizimi bitirdim ve dinlenme modunda olacağım bugün. Zaten yoğun olacağım gibi :A

• Güldürdün
Pazar derken bu Pazar'ı dediği mi sanmadın umarım? :A
Dün gece dizimi bitirdim ve dinlenme modunda olacağım bugün. Zaten yoğun olacağım gibi :A
Eyvaaah durum daha da vahimmiş... :A Tamam ben ümidi kestim senden, okumayacaksın diye varsayıyorum ve ben kendi başıma okuyorum... :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Yeni bir animeye başladım dün gece. 3-Gatsu no Lion. 'Slice of Life' türünün belki de en kaliteli yapımlarından biriyle karşı karşıyayım. 5 bölüm izledim ve serinin yapısı öyle sıcak öyle samimi ki gerçekten çok etkileyici. The Queen's Gambit ile çok benzer bir yapıya sahip olması ise ayrı bir hoşuma gitti. Animesi 2 sezon 22'şer bölümden toplam 44 bölüme sahip. Mangası 2007 yılında yayına başlamış ve hala devam ediyor. The Queen's Gambit'in kitabı ise 1983 yılında yayınlanmış. Büyük ihtimal mangayı yazan kişi o kitabı okumuştur ve kitaptan etkilenmiştir bazı kısımlarda diye düşünüyorum. Diziyi de çok yakın zamanda izlediğim için animeyi izlerken çoğu kısımda aklıma geliyor benzerlikler. Animenin de kalitesinin çok yukarda olması aldığım hoşnutluğu artırıyor tabiii...

Japonların kültürlerinde yer alang 'Shogi' adlı Satranç'a çok benzeyen bir oyun oynanıyor seride. Ve dizi ile çok benzer sahneler yer alıyor Shogi oyunu oynanırken. Burada da ana karakter olarak geçmişinde trajediler yaşamış bir dahi var. Ama tabi hikayede benzerlikler olsa da farklılıklar da var. Oldukça etkileyici ve şans verilmesi gereken bir anime... Kesinlikle tavsiye ederim... @Tolstoyevski @Dosi @Sherlock

Yeni bir animeye başladım dün gece. 3-Gatsu no Lion. 'Slice of Life' türünün belki de en kaliteli yapımlarından biriyle karşı karşıyayım. 5 bölüm izledim ve serinin yapısı öyle sıcak öyle samimi ki gerçekten çok etkileyici. The Queen's Gambit ile çok benzer bir yapıya sahip olması ise ayrı bir hoşuma gitti. Animesi 2 sezon 22'şer bölümden toplam 44 bölüme sahip. Mangası 2007 yılında yayına başlamış ve hala devam ediyor. The Queen's Gambit'in kitabı ise 1983 yılında yayınlanmış. Büyük ihtimal mangayı yazan kişi o kitabı okumuştur ve kitaptan etkilenmiştir bazı kısımlarda diye düşünüyorum. Diziyi de çok yakın zamanda izlediğim için animeyi izlerken çoğu kısımda aklıma geliyor benzerlikler. Animenin de kalitesinin çok yukarda olması aldığım hoşnutluğu artırıyor tabiii...

Japonların kültürlerinde yer alang 'Shogi' adlı Satranç'a çok benzeyen bir oyun oynanıyor seride. Ve dizi ile çok benzer sahneler yer alıyor Shogi oyunu oynanırken. Burada da ana karakter olarak geçmişinde trajediler yaşamış bir dahi var. Ama tabi hikayede benzerlikler olsa da farklılıklar da var. Oldukça etkileyici ve şans verilmesi gereken bir anime... Kesinlikle tavsiye ederim... @Tolstoyevski @Dosi @Sherlock

Yakın zamanda 24 bölümlük Steins Gate efsanesine başlayacağım inşallah, Shingeki no Kyojin’den bile daha iyi olan tek anime... Ardından SNK’ye sıra gelecek...

Vakit bol olsa bu animeye de belki şans verilebilirdi ama bu vakitsizlikte çok zor gözüküyor gerçekçi olursak....

• Beğendim
Yakın zamanda 24 bölümlük Steins Gate efsanesine başlayacağım inşallah, Shingeki no Kyojin’den bile daha iyi olan tek anime... Ardından SNK’ye sıra gelecek...

Vakit bol olsa bu animeye de belki şans verilebilirdi ama bu vakitsizlikte çok zor gözüküyor gerçekçi olursak....
Yakın zaman yakın zaman dedin Aralık ayı gelecek nerdeyse. Ne zaman OTAKU izleyeceksin be adam... Bu arada Shingeki no Kyojin final sezonu yayınlandığında herhangi bir animenin ondan daha iyi olması gibi bir ihtimal olmayacak...

Bu animeye zaten hemen şans verme ihtimalin pek mümkün gözükmüyor ama listene alırsın en azından. 2021'de veya SNK'nın haftalık olarak yayınlandığı Aralık ayında bir ihtimal şans verebilirsin belki...

• Güldürdün

Hiç haberim yoktu böyle bir anime izleyeceğinden. :A Tavsiyen için teşekkür ederim adaşım, mutlaka başlayacağım... :A

• Güldürdün
Yakın zaman yakın zaman dedin Aralık ayı gelecek nerdeyse. Ne zaman OTAKU izleyeceksin be adam... Bu arada Shingeki no Kyojin final sezonu yayınlandığında herhangi bir animenin ondan daha iyi olması gibi bir ihtimal olmayacak...

Bu animeye zaten hemen şans verme ihtimalin pek mümkün gözükmüyor ama listene alırsın en azından. 2021'de veya SNK'nın haftalık olarak yayınlandığı Aralık ayında bir ihtimal şans verebilirsin belki...
İnternet hızı kafayı yedirtiyor, haliyle online anime sitelerinden izlemek azap gibi. Torku desen pek elverişli değil malum... Haliyle kapitalizmin kalelerinde, Netflix, Amazon'da filan yakalayınca bam bam modunda hızlı ilerleyebilmek mümkün oluyor, ki Steins Gate ve SNK hatta Ergo Proxy'nin kesin cepte olmalarının sebebi bu, daha Fullmetal Alchemist da cabası... :A

Ama önce şu üzerimdeki paslanmışlığı atabilirsem, yani seri şekilde Steins'i izleyebilirsem bence otaku ruhuna yavaştan geri dönebilirim... Şu paslanmayı bi atlatabilsek....

• Beğendim

Forum İstatistikleri

Konular
173,041
Üyeler
8,483
Son Üye
justking