2020 Reyting Tahminleri Yarışması 2. Sezon - Çeyrek Final

Üst tura çıkan çıkamayan herkese tebrikler. :Z

Bir de yine hiç beklemediğim bir şekilde 1. olmuşum. :Z

Ve son olarak hafta başından beri 3. grup konuşulurken ilk 2'de sürpriz bir şekilde bizim gruptan çıktı. :A :Z @Yiğitt tebrikler. :bhr:

• Harika
Reactions: Yiğitt
Grup sonuçları büyük sürpriz oldu :A Bizim grubun birincisi @Aserat başta olmak üzere yarı finale yükselen herkesi tebrik ederim :D

@STARAN bakalım hangimiz Pazar günü tahmin yapacağız, şimdiden başarılar :A :A

• Beğendim
Reactions: Aserat and STAR
@STARAN ve @Veteran mücadelesinin sonuçlarını merak ediyorum doğrusu, hak eden kazansın. :D

Bende merak ediyorum :D

İkinizden birisi kesin yarı finalist @STARAN ve @Veteran. Bugün aynı puanı alırsanız yarınki reytinglere bakıcaz. Yine aynı olursa ikinizde yarı finalist olursunuz :) Sizin düello biriniz üst tura çıkana kadar diğer ekibe dahil değil yani :D

@STARAN @Veteran @serhatt kuvvet ve muhtemel bizim dördümüzden ikisi çıkacak üst tura herşey bu iki güne bağlı. :D

Pardon 3 kişi çıkacak.

Grup sonuçları büyük sürpriz oldu :A Bizim grubun birincisi @Aserat başta olmak üzere yarı finale yükselen herkesi tebrik ederim :D

@STARAN bakalım hangimiz Pazar günü tahmin yapacağız, şimdiden başarılar :A :A

Hakeden kazansın...Böyle daha heyecanlı oluyor...Ben bilerek bu takımı kurdum...:A
Bu hafta kendimi pek gösteremedim...Bir üst tura çıkan arkadaşlarımı tebrik ederim...Bakalım ben mi yoksa @Veteran mı? Başarılar ...

Yine düşük yahu bir Ramo'da patlamak bile insana çok puan kaybettiriyor. Maşallah herkeste çok iyi tahmin ediyor tahmin göndereceğim ama hiç umudum yok

Çeyrek final 5. gün ve aynı zamanda çeyrek final ilk aşaması tamamlandı!

Günün en yüksek puanını 91 puanla @hayret bi şey ve @Yiğitt elde etti. Onları ise 88 puanla @Hazem takip etti.

Ramo'nun AB grubundan kimse tam puan alamazken Kırmızı Oda'nın AB grubundan ise sadece @Hazem tam puan almayı başardı.

Çeyrek final ilk aşamasını gruplarda ilk 2'ye girerek yarı finale katılmaya hak kazanan yarışmacılarımız;

A GRUBU

@Aserat - 386 Puan

NOT: A grubunun 2.'si @STARAN ve @Veteran olmuştur. Ancak 2'si de aynı puanı aldığı için (278) ikisinden birisi cumartesi tahminine göre üst tura çıkacaktır.

B GRUBU

@slhttnmtl - 392 Puan
@Yiğitt - 389 Puan

C GRUBU

@hayret bi şey - 377 Puan
@haluk792 - 373 Puan

DUYURU!

İlk aşamayı ilk 2'de tamamlayan arkadaşların yarı finale kadar tahmin göndermesine gerek yok. Ancak A Grubu yarışmacıları @STARAN ve @Veteran bugün tahminlerini göndermeliler. Hangisi daha yüksek tahmin yaparsa o yarı finale çıkmaya hak kazanacak.

Yarışmacılarımız ; @haluk792 @serhatt @Emre Ozansoy @Hazem @Veteran @Aserat @Gerekli24 @slhttnmtl @Yiğitt @Özgür @STARAN @hayret bi şey

Eski yarışmacılarımız ve seyircilerimiz ; @The_Erinch, @Dosi, @emreemreu, @Doğan, @Burak97, @Angelica, @12.Adam, @denizz19, @Sherlock
A Grubu uzatmalara kalmış, altın golü atan kazanır. :D

• Beğendim
Reactions: hayret bi şey