Puanla baktım şimdi de çok sürpriz olmazsa sen ve @STARAN üst tura çıkacaksınız gibi. Bakalım sonuçlara yarın, meraktayım.Aynen. 6 kişiden 2'si yarı finale çıkacak.
Puanla baktım şimdi de çok sürpriz olmazsa sen ve @STARAN üst tura çıkacaksınız gibi. Bakalım sonuçlara yarın, meraktayım.Aynen. 6 kişiden 2'si yarı finale çıkacak.
İnşallah çıkabilirim ama her şey olabilir @Emre Ozansoy veya @serhatt sürpriz yapabilir.Puanla baktım şimdi de çok sürpriz olmazsa sen ve @STARAN üst tura çıkacaksınız gibi. Bakalım sonuçlara yarın, meraktayım.
Beni bu kadar kolay harcayabiliyorsun demek... PEKİ!Puanla baktım şimdi de çok sürpriz olmazsa sen ve @STARAN üst tura çıkacaksınız gibi. Bakalım sonuçlara yarın, meraktayım.
Senin ne işin var burada zaten, git parlak falan değerlendir onları puanla tahminle falan.
Gayet iyi bir tahminciyim, neden yeteneğimi değerlendirmiyeyim.Senin ne işin var burada zaten, git parlak falan değerlendir onları puanla tahminle falan.
Hava durumu falan tahmin et, buralar senlik değil. Senin görevin yiğidini desteklemek olur, kenarda ponpon sallamak olmalı...Gayet iyi bir tahminciyim, neden yeteneğimi değerlendirmiyeyim.
Dar ağacında sallayacağım ben seni bu saatten sonra!Hava durumu falan tahmin et, buralar senlik değil. Senin görevin yiğidini desteklemek olur, kenarda ponpon sallamak olmalı...
Dilin uzamış senin yine, ponponunla başarılar diliyorum.Dar ağacında sallayacağım ben seni bu saatten sonra!
Gereken cevabı fazlasıyla verdim, had bilme meselesi.Dilin uzamış senin yine, ponponunla başarılar diliyorum.
Sağol abla.
inşallah almaz o zaman.Alsın da batan ben olayım...
Teşekkür ederim...Ben de bir ara elendim zannettim..Aa doğru formatı unuttum ben, hafta sonu için kalan isimler vardı değil mi üst tur için? Başarılar o zaman @STARAN
Tebrik ederim seni. Geçen seferki başarını tekrarlamış oldun@STARAN yarı finali hakeden bir isimdin ve çıkmana sevindim, tebrik ederim. @Emre Ozansoy @serhatt @Özgür @Gerekli24 sizleri de tebrik ederim iyi iş çıkardınız.
Teşekkür ederim.Tebrik ederim seni. Geçen seferki başarını tekrarlamış oldun
Çok teşekkür ederim..Bende seni tebrik ederim....@STARAN yarı finali hakeden bir isimdin ve çıkmana sevindim, tebrik ederim. @Emre Ozansoy @serhatt @Özgür @Gerekli24 sizleri de tebrik ederim iyi iş çıkardınız.