Ben bu hafta çok uçuk tahminler yapacağım çünkü zaten beklenen oranlar çıkarsa ben çıkamam bir ümit sürpriz oranları deneyeceğimBelki bugün eksiksiz tahmin yapacaksınız ve rakipleriniz kötü tahmin yapacak?
Bakın ben ilk aşamadan bu yana yarışmaya fazla katılım olmuş olsun diye dahil oldum. Her aşamada bu sefer elendim derken yarı finale kadar çıktım İmkansız diye bir şey yok bu yarışmada
Bakalım kim yarı finale çıkacak? @Emre Ozansoy bastır.Çeyrek final 2. aşama ilk gün sonuçları belli oldu!
İlk aşamada kıran kırana mücadele edip elemeye kalan @STARAN ve @Veteran düelosunun kazananı @Veteran oldu. 101 puanla rakibinden 3 puan fazla alarak adını yarı finale yazdırmayı başardı. @STARAN ise 2. aşama elemesindeki yarışmacıların yanına dahil oldu.
Günün en yüksek puanını 106 puanla @Emre Ozansoy aldı.
Sonuçlar konuya eklenmiştir.
Yarışmacılarımız ; @haluk792 @serhatt @Emre Ozansoy @Hazem @Veteran @Aserat @Gerekli24 @slhttnmtl @Yiğitt @Özgür @STARAN @hayret bi şey
Eski yarışmacılarımız ve seyircilerimiz ; @The_Erinch, @Dosi, @emreemreu, @Doğan, @Burak97, @Angelica, @12.Adam, @denizz19, @Sherlock
Çıkamayacağım garantileşti.
Şu mesajı yazmıştım ön eleme haftasına grup aşamasında kendi grubumdan 1. çeyrek finalden totalde 1. olarak çıktım umudunu yitirme.Yine kötü tahminler yapmışım diğer günlerde puan yükseltemezsem veda edeceğim.
Sen bunu ikinci gün sonunda yazmışsın, ama ben son gün yazdım. Yine bir şeyler sallayacağım belli olmaz.Şu mesajı yazmıştım ön eleme haftasına grup aşamasında kendi grubumdan 1. çeyrek finalden totalde 1. olarak çıktım umudunu yitirme.
Moral, motivasyon olarak yazmıştım belki Menajerimi Ara çıkartır.Sen bunu ikinci gün sonunda yazmışsın, ama ben son gün yazdım. Yine bir şeyler sallayacağım belli olmaz.
En çok ondan korkuyorum.Moral, motivasyon olarak yazmıştım belki Menajerimi Ara çıkartır.
Menajerimi Ara'dan mı korkuyorsun, seni üst gruba çıkarmasından mı?En çok ondan korkuyorum.
Bende ..... (Kalbim en yüksek reytingleri almasını istiyor ama yazarken çok da fazla yazamadım)En çok ondan korkuyorum.
Menajerimi Ara'nın alacağı reytingden. Düşük mü yazsam, yüksek mi yazsam bilemedim...Menajerimi Ara'dan mı korkuyorsun, seni üst gruba çıkarmasından mı?
Bence ortalama oranlar alacak.Menajerimi Ara'nın alacağı reytingden. Düşük mü yazsam, yüksek mi yazsam bilemedim...
Bence de, hatta Salı ile aynı oranları bile alabilir.Bence ortalama oranlar alacak.
bence biraz daha yüksek alır.Bence de, hatta Salı ile aynı oranları bile alabilir.
Alsın da batan ben olayım...bence biraz daha yüksek alır.