cokiyitvci
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 14,676
- Puanı
- 1,060
ya sen ya da ben 1. oluruz inşallah, amin.Ben de seni tebrik ederim Halukçum.![]()
ya sen ya da ben 1. oluruz inşallah, amin.Ben de seni tebrik ederim Halukçum.![]()
Bu senin elinde olan birşeydi. Forum ne alaka 😱Bütün forumu o kayalıklara gömücem...
Çok teşekkürler.Emeklerine sağlık, güzel bir hafta olmuş.
Grubumuzun ve de haftanın birincisi @slhttnmtl tebrik ediyorum. Haftanın ilk ikisi bizim gruptan çıktı böylece.![]()
Çok iyiydin cidden , çok tebrik ederim.Çok teşekkürler.![]()
Nazar değdirdi forum bana.. Kimse çekemiyor beni kimse.Bu senin elinde olan birşeydi. Forum ne alaka 😱
Başarılar diliyorum ben de sana, umarım üst tura yükselirsin.@slhttnmtl @Yiğitt tebrik ediyorum çok iyi performans sergilediniz bu hafta ve yarı finale çıktınız grubumuzda.
@slhttnmtl @Yiğitt tebrik ediyorum çok iyi performans sergilediniz bu hafta ve yarı finale çıktınız grubumuzda.
Çok teşekkürler.Çok iyiydin cidden , çok tebrik ederim.![]()
Hakeden kazansın...Böyle daha heyecanlı oluyor...Ben bilerek bu takımı kurdum...
Gönül Dağı normalde yoktu ama? Ya da ben mi yanlış hatırlıyorum.Tahminlerinize @Gönül Dağı'nı eklemeyi de unutmayın arkadaşlar. Daha 1 kişi gönderdi ama yine de hatırlatayım dedim. Güncel tabloya bakarak gönderin tahminleri
@serhatt @Emre Ozansoy @Hazem @Veteran @Gerekli24 @Özgür @STARAN
Yeni ekledim. Unutmuşum onu tahminlere eklemeyi. Hafta sonu yüksek puan alacak pek yapım olmayınca ekleme yapmak istedim. İlk bölümüymüş zaten. Eklemezsek ayıp olurGönül Dağı normalde yoktu ama? Ya da ben mi yanlış hatırlıyorum.
Gönlüm senden yana kardeşim.Gönül Dağı normalde yoktu ama? Ya da ben mi yanlış hatırlıyorum.
İyi oldu şans eseri tam tutturursam şansım olurYeni ekledim. Unutmuşum onu tahminlere eklemeyi. Hafta sonu yüksek puan alacak pek yapım olmayınca ekleme yapmak istedim. İlk bölümüymüş zaten. Eklemezsek ayıp olur![]()
A Grubu uzatmalara kalmış, altın golü atan kazanır.Çeyrek final 5. gün ve aynı zamanda çeyrek final ilk aşaması tamamlandı!
Günün en yüksek puanını 91 puanla @hayret bi şey ve @Yiğitt elde etti. Onları ise 88 puanla @Hazem takip etti.
Ramo'nun AB grubundan kimse tam puan alamazken Kırmızı Oda'nın AB grubundan ise sadece @Hazem tam puan almayı başardı.
Çeyrek final ilk aşamasını gruplarda ilk 2'ye girerek yarı finale katılmaya hak kazanan yarışmacılarımız;
A GRUBU
@Aserat - 386 Puan
NOT: A grubunun 2.'si @STARAN ve @Veteran olmuştur. Ancak 2'si de aynı puanı aldığı için (278) ikisinden birisi cumartesi tahminine göre üst tura çıkacaktır.
B GRUBU
@slhttnmtl - 392 Puan
@Yiğitt - 389 Puan
C GRUBU
@hayret bi şey - 377 Puan
@haluk792 - 373 Puan
DUYURU!
İlk aşamayı ilk 2'de tamamlayan arkadaşların yarı finale kadar tahmin göndermesine gerek yok. Ancak A Grubu yarışmacıları @STARAN ve @Veteran bugün tahminlerini göndermeliler. Hangisi daha yüksek tahmin yaparsa o yarı finale çıkmaya hak kazanacak.
Yarışmacılarımız ; @haluk792 @serhatt @Emre Ozansoy @Hazem @Veteran @Aserat @Gerekli24 @slhttnmtl @Yiğitt @Özgür @STARAN @hayret bi şey
Eski yarışmacılarımız ve seyircilerimiz ; @The_Erinch, @Dosi, @emreemreu, @Doğan, @Burak97, @Angelica, @12.Adam, @denizz19, @Sherlock