Şuan puanın iyi, eğer unutmasaydın en iyi 3. sıra ile çıkabilirdin bence abla. Ama olmadı, gelecek sezon inşAllah.
Bencede sağlık olsun sana başarılar diliyorum ablacım
Şuan puanın iyi, eğer unutmasaydın en iyi 3. sıra ile çıkabilirdin bence abla. Ama olmadı, gelecek sezon inşAllah.
Teşekkürler abla.Bencede sağlık olsun sana başarılar diliyorum ablacım
@STARAN başta olmak üzere çeyrek finale yükselen herkesi tebrik ederim. Bu tarz karışık ve kapsamlı bir etkinliği sorunsuz yürütmek de büyük bir başarı ve ayrıca önemli bir emek de gerektiriyor. Bu yüzden ellerinize ve emeklerinize sağlık Hayrettin beyciğim. @hayret bi şeyGrup aşaması son gün sonuçları belli oldu!
Güne yeni sezonunu yeni gününde açan Öğretmen damgasını vurdu. Diziden kimse ortalama puanlar alamazken sadece @Aserat tüm kategorilerde doğru tahmin yaparak 36 tam puan almayı başardı. Aynı zamanda 46 puanla da günün en çok puan toplayan yarışmacısı oldu. Öğretmen dizisiyle yakaladığı başarıyı diğer yapımlardan elde edemese de günü zirvede tamamladı.
Toplam puanlara göre işte çeyrek finalistler;
- @Hazem (direkt çeyrek finalist)
- @Özgür (A Grubu 1.'si)
- @haluk792 (A Grubu 2.'si)
- @STARAN (B Grubu 1.'si)
- @Yiğitt (B Grubu 2.'si)
- @Aserat (C Grubu 1.'si)
- @Gerekli24 (C Grubu 2.'si)
- @slhttnmtl (D Grubu 1.'si)
- @serhatt (D Grubu 2.'si)
- @Veteran (E Grubu 1.'si)
- @hayret bi şey (E Grubu 2.'si)
- @Emre Ozansoy (En yüksek 3. sıra puanını alan yarışmacı)
Çeyrek final konusu açıldığında gruplar belli olacaktır. @STARAN söylediğim gibi kafanda 2 yada 3 isim belirle, grup sayısı belli olunca senden rakiplerini isteyeceğim
Yarışmacılarımız ; @haluk792 @serhatt @Emre Ozansoy @Angelica @Hazem @Veteran @Aserat @Gerekli24 @12.Adam @slhttnmtl @Yiğitt @Özgür @STARAN @hayret bi şey @denizz19
Eski yarışmacılarımız ve seyircilerimiz ; @The_Erinch, @Dosi, @emreemreu, @Doğan, @Burak97
Teşekkür ederim @Sherlock ...@STARAN başta olmak üzere çeyrek finale yükselen herkesi tebrik ederim. Bu tarz karışık ve kapsamlı bir etkinliği sorunsuz yürütmek de büyük bir başarı ve ayrıca önemli bir emek de gerektiriyor. Bu yüzden ellerinize ve emeklerinize sağlık Hayrettin beyciğim. @hayret bi şey
Ablam çok sağ ol.hepinizi tebrik ediyorum özellikle @STARAN senden bu performansı beklemiyordum ben
@Emre Ozansoy @Hazem @Özgür @haluk792 @STARAN @Yiğitt @Gerekli24 @slhttnmtl @serhatt @Veteran @hayret bi şey
Tebrik ederim.İlk gün yazdığım mesajda belki üst tura çıkarım deyip gruptan 1. olarak çıktım.
Ben de tebrik ederim seni.Tebrik ederim.
Tebrikler, iyi bir puan ile birinci çıkmışsın gruptan.İlk gün yazdığım mesajda belki üst tura çıkarım deyip gruptan 1. olarak çıktım.
Teşekkürler...Ben de tebrik ederim seni.
Kusura bakmayın unutmuşum üst tura çıkan çıkamayan herkesi tebrik ederim.
Çok teşekkürler. İyinin haricinde beklemediğim bir puanla çıktım.Tebrikler, iyi bir puan ile birinci çıkmışsın gruptan.
Böyle bir kazık atmadın umarım bana...Teşekkür ederim.. @serhatt Bir de bakıyorsun seninle aynı gruptayız.
Kazık değil ya.. Sonuçta birkaç kişiyle grup olucaz.Böyle bir kazık atmadın umarım bana...
Senin gibi güçlü biriyle aynı grupta olmak istemiyorum.Kazık değil ya.. Sonuçta birkaç kişiyle grup olucaz.
Bu grupta iyiydim evet ama belki bu hafta öyle olmaz bakalım hayırlısı.. Hakeden kazansın..Senin gibi güçlü biriyle aynı grupta olmak istemiyorum.