Canım teşekkür ederim, çok incesin ama farklı sularda yüzelim biraz ister misin?Ben seninle devam etmek istiyordum...Güçlülerle yarışmak daha heyecanlandırıyor beni...![]()
Canım teşekkür ederim, çok incesin ama farklı sularda yüzelim biraz ister misin?Ben seninle devam etmek istiyordum...Güçlülerle yarışmak daha heyecanlandırıyor beni...![]()
Üniversiteye hazırlanıyorum bir yandan da sosyal medya yönetimi ile meşgulüm.Hangi üni? Mesleğiniz nedir?
Sen öyle diyorsan öyle olsun ... O zaman ben yeni kişiler seçim.Canım teşekkür ederim, çok incesin ama farklı sularda yüzelim biraz ister misin?![]()
![]()
Umarım.
Tebrikler... Yolun sonu şampiyonluk olsun.
tebrikler cidden başarılısın çok.Tebrik eden ARKADAŞLARA teşekkürler....
Çok teşekkürler... HayırlısıTebrikler... Yolun sonu şampiyonluk olsun.
Tebrik ediyorum cano bu arada.Sen öyle diyorsan öyle olsun ... O zaman ben yeni kişiler seçim.![]()
Sağol @Yiğitt .... Ben de seni tebrik ederim çok iyi yarıştın... bizim grup zaten baya iyi yarıştı..Tebrik ediyorum cano bu arada.![]()
İlk gün tahminlerini unutman ve Sadakatsiz yaktı seni abla.Ben bu işte başarılı değilim ya![]()
İlk gün tahminlerini unutman ve Sadakatsiz yaktı seni abla.![]()
Şuan puanın iyi, eğer unutmasaydın en iyi 3. sıra ile çıkabilirdin bence abla.Maalesef öyle ya belki daha iyi puanlarım olurduöğretmende beni bayağı yanıltı
![]()