Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi'ne Veda Etti! | Rangers 2-1 Galatasaray

Hangi Takım Tur Atlar?

• Kullanılan toplam oy
    11
  • Anket kapatılmış .
Baskı kurmaya başladılar. Az kaldı yiyorduk.
Top kalemizden ayrılmadı bir türlü.

• Harika
Reactions: Tolstoyevski
Topun kontrolü bize geçti iyice ama rakip defansı geçebilecek gibi bir görüntümüz yok. Onlar kontra atak kovalayacaktır, geride dikkatli olmak lazım. Atamıyorsak yemeyelim en azından. Arka arkaya iki kez saçma sapan pas hatası yaptık mesela. Onlar hep tehlike.

• Beğendim
Reactions: Tolstoyevski
Topun kontrolü bize geçti iyice ama rakip defansı geçebilecek gibi bir görüntümüz yok. Onlar kontra atak kovalayacaktır, geride dikkatli olmak lazım. Atamıyorsak yemeyelim en azından. Arka arkaya iki kez saçma sapan pas hatası yaptık mesela. Onlar hep tehlike.
Utku beyciğim çok doğru noktaya parmak basmış.

• Beğendim
Reactions: MasacRE
İlk 10 dakika onların taktiği gereği iyi baskı yedik ama rakip üst düzey olmadığı için tesir etmedi şimdilik. 20-35 arası iyi oynar gibi olduk fakat bir şeyler eksik.

Bir: Seri gibi orta saha kilitini çözecek bir ön libero
İki: Onyekuru gibi kanadı otoban haline getirecek bir kanat.

Ama öyle bir yönetim var ki eğer bugün elersek “bu kadro yeterliymiş demek ki”, elenirsek de “Avrupa’da yokuz sadece lig için yeterli” diye kestirip atacaklar...

Bu arada Falcao, geldiğin günden beri 1 kez olsun şapkadan tavşan çıkarırcasına bir gol atmadın. Varsa Yoksa penaltı ya da boş kale. Bir kere olsun at be.. bir kere...

Kaç kişinin arasında nasıl alabiliyor o topu ya. Hagi yaktın bizi Hagi...