Polat Şaşmaz
Favori Üye
Atsınn yaŞimdi de Tols trip atar
@Tolstoyevski 'nin avatar bakAtsınn ya
Bir Fenerli Gs'yi avatar yapmaz sori
O totem yapıyor boşver onu@Tolstoyevski 'nin avatar bak
Yok sana ve bana inat. Bize tepkiO totem yapıyor boşver onu
Kendi bilir hocam yakışmış avatarYok sana ve bana inat. Bize tepki
ben biraz bu maçtan korkuyorum @xdragxx galatasarayın soğuğa karşı alerjisi var @xdragxx östersund ve tromso birisi isveç birisi norveç takımı ikiside soğuk ülke takımıKendi bilir hocam yakışmış avatar
Tabi ki ADAM GİBİ ADAM ARDA TURAN.Ben olmasam kim sana pasları atacak..
Ben GS yapınca @xdragxx beni kınadı ve ben silince @Tolstoyevski bana inat ve tepki olarak FB yaptı. @Sherlock o da geri kalırmı hiç olaylardan, hemen akıma ayak uydurdu
Ben de mi değiştireyim acaba üşendim neyseBen GS yapınca @xdragxx beni kınadı ve ben silince @Tolstoyevski bana inat ve tepki olarak FB yaptı. @Sherlock o da geri kalırmı hiç olaylardan, hemen akıma ayak uydurdu
Yani kısaca herşey bir kelebek etkisi oldu
Sen de Trabzon olBen de mi değiştireyim acaba üşendim neyse
Beşiktaşlı birine bunu denemelisin onu @mesmeso61 yapsınSen de Trabzon ol
GS liler FB olmuş, FB'li ise GS. Sana da TS yakışır beBeşiktaşlı birine bunu denemelisin onu @mesmeso61 yapsın
Ben yeni anladım herkes kendi takımı dışına çıkmış Ben yurt dışına çıksam daha iyiGS liler FB olmuş, FB'li ise GS. Sana da TS yakışır be
Mesela nereye ?Ben yeni anladım herkes kendi takımı dışına çıkmış Ben yurt dışına çıksam daha iyi
Okadar da güzelce anlatmıştım halbukiBen yeni anladım herkes kendi takımı dışına çıkmış Ben yurt dışına çıksam daha iyi