Polat Şaşmaz
Favori Üye
Atsınn yaŞimdi de Tols trip atar![]()
O totem yapıyor boşver onu@Tolstoyevski 'nin avatar bak![]()
Yok sana ve bana inat. Bize tepkiO totem yapıyor boşver onu![]()
Kendi bilir hocam yakışmış avatarYok sana ve bana inat. Bize tepki![]()
ben biraz bu maçtan korkuyorum @xdragxx galatasarayın soğuğa karşı alerjisi var @xdragxx östersund ve tromso birisi isveç birisi norveç takımı ikiside soğuk ülke takımıKendi bilir hocam yakışmış avatar![]()
Tabi ki ADAM GİBİ ADAM ARDA TURAN.Ben olmasam kim sana pasları atacak..
Ben GS yapınca @xdragxx beni kınadı ve ben silince @Tolstoyevski bana inat ve tepki olarak FB yaptı. @Sherlock o da geri kalırmı hiç olaylardan, hemen akıma ayak uydurdu
Ben de mi değiştireyim acaba üşendim neyseBen GS yapınca @xdragxx beni kınadı ve ben silince @Tolstoyevski bana inat ve tepki olarak FB yaptı. @Sherlock o da geri kalırmı hiç olaylardan, hemen akıma ayak uydurdu
Yani kısaca herşey bir kelebek etkisi oldu![]()
Sen de Trabzon olBen de mi değiştireyim acaba üşendim neyse![]()
GS liler FB olmuş, FB'li ise GS. Sana da TS yakışır beBeşiktaşlı birine bunu denemelisin onu @mesmeso61 yapsın![]()
Ben yeni anladım herkes kendi takımı dışına çıkmışGS liler FB olmuş, FB'li ise GS. Sana da TS yakışır be![]()
Mesela nereye ?Ben yeni anladım herkes kendi takımı dışına çıkmışBen yurt dışına çıksam daha iyi
![]()
Okadar da güzelce anlatmıştım halbukiBen yeni anladım herkes kendi takımı dışına çıkmışBen yurt dışına çıksam daha iyi
![]()