27 Eylül 2020 Pazar Reyting Sonuçları

Bugün Hangi Yapımı İzleyeceksiniz/İzlediniz?

• Kullanılan toplam oy
    17
Menajerimi Ara'nın tekrarının pt1'de yayınlanması çok manidar olmuş :D Tamda bizler muhabbetini forumda döndürürken :D Salı bölümden sonraki fragmanda süpriz gelebilir :D

@Aserat, @serhatt , @Emre Ozansoy
Ben zaten bunu bir nabız yoklama olarak düşünüyorum çünkü geçen hafta pazar günü film vardı eğer böyle bir niyetleri olmasa yine film koyarlardı. 4 gün peş peşe farklı saatlerde tekrarı verildi bence gerçekten diziyi kurtarmak istiyorlar. Ben kanalın yerinde olsam salıyı bile beklemeden bölümü bu pazar yayınladım çünkü Masumlar Apartmanı'nın daha çok yükselip izleyici çalacağı belli. Toplanıp izleyici temsilcisine bir şeyler yazsak gözlerini açarız belki. :A

• Beğendim
Reactions: hayret bi şey
Ben zaten bunu bir nabız yoklama olarak düşünüyorum çünkü geçen hafta pazar günü film vardı eğer böyle bir niyetleri olmasa yine film koyarlardı. 4 gün peş peşe farklı saatlerde tekrarı verildi gerçekten diziyi kurtarmak istiyorlar bence. Ben olsam salıyı bile beklemeden bölümü bu pazar yayınlardım Masumlar Apartmanı'nın daha çok yükselip izleyici çalacağı belliyken. Toplanıp izleyici temsilcisine bir şeyler yazsak gözlerini açarız belki. :A
yeni dizi büyükselçuklu tahmın yarışı olcakmı hanfendi..dizler güzel

• Güldürdün
Reactions: Yiğitt
Ben zaten bunu bir nabız yoklama olarak düşünüyorum çünkü geçen hafta pazar günü film vardı eğer böyle bir niyetleri olmasa yine film koyarlardı. 4 gün peş peşe farklı saatlerde tekrarı verildi bence gerçekten diziyi kurtarmak istiyorlar. Ben kanalın yerinde olsam salıyı bile beklemeden bölümü bu pazar yayınladım çünkü Masumlar Apartmanı'nın daha çok yükselip izleyici çalacağı belli. Toplanıp izleyici temsilcisine bir şeyler yazsak gözlerini açarız belki. :A
%100 katılıyorum.

• Beğendim
Reactions: Aserat