27 Eylül 2020 Pazar Reyting Sonuçları

Bugün Hangi Yapımı İzleyeceksiniz/İzlediniz?

• Kullanılan toplam oy
    17
ARIZA
TOTAL : 4.59
AB : 4.78
ABC1 : 5.72

REYTINGLER BELLI OLDU.

foxta savaşçı dizinin stok bölümlerini yayınlandı..çekimler başladımıkı acaba ..fox savaşçıyıda tebrikler

MARİA İLE MUSTAFA
TOTAL : 2.73
AB : 1.65
ABC1 : 2.29

MARIA VE MUSTAFA DİZİSİ zaten sıradan bir aşk hikayesiydi..atvnın dediğne göre gun 1. yapacaktı..yakında final yapar böyle giderse atv nın dizisi

Haydaa Savaşçı tam da yükselmiş 5.56 almışken olmadı şimdi bu. :A Stok bölümler de bitti. Ne yapacaklar çok merak ediyorum.

• İlginç
Reactions: Doğan
Arıza ve Maria düşmüş, hem derbi vardı hem Masterchef çok heyecanlıydı

'Maria ve Mustafa' neden tutmadı ya, tam da iş yapabilecek bir projeydi oysa. Sezonun sürprizlerinden oldu diyebilirim kendi açımdan. Oranları çok düşük maalesef...

'Arıza' düşmüş ama dün derbi vardı, fazla da şaşırmadım düşmesine yükselir yeniden.

'Savaşçı' iyi atak yapmış, FOX'un bu sezon pazarı aynı kalacak gibi görünüyor. Diğer günleri değerlendirsin kanal.

'Maria ve Mustafa' neden tutmadı ya, tam da iş yapabilecek bir projeydi oysa. Sezonun sürprizlerinden oldu diyebilirim kendi açımdan. Oranları çok düşük maalesef...

'Arıza' düşmüş ama dün derbi vardı, fazla da şaşırmadım düşmesine yükselir yeniden.

'Savaşçı' iyi atak yapmış, FOX'un bu sezon pazarı aynı kalacak gibi görünüyor. Diğer günleri değerlendirsin kanal.
O gıcık başrol kızla ve hilmicem balonuyla tutmasını bekledin mi gerçekten...

çünkü sıradan bir dizi sıradan bir proje

Ab si 2.67 ama kanal tutar mı bence sezon sonuna kadar tutar gibime geliyor ama fox un dizi atağı olmasa tutardı bence