hayret bi şey
Emekli
Alametim dizilerde tutuyor valla İstiyorlarsa değiştirmesinler. Kepenkleri kapatıp giderler sonraO zaman sen de bir şeyler yaz ne kadar çok olursak o kadar ciddiye alınırız.
Alametim dizilerde tutuyor valla İstiyorlarsa değiştirmesinler. Kepenkleri kapatıp giderler sonraO zaman sen de bir şeyler yaz ne kadar çok olursak o kadar ciddiye alınırız.
Tamam işte alametini daha yapıcı şeyler için göster bu sefer.Alametim dizilerde tutuyor valla İstiyorlarsa değiştirmesinler. Kepenkleri kapatıp giderler sonra
Dizinin ismi Arıza mı yoksa A.Rıza mı?
Tam bunu yazacaktım, sen yazmışsın.
İlk hafta reytinglerde acaba yanlış mı ismi girildi diye düşünmüştüm, tekrarları falan da ful A. Rıza diye geçiyor. Büyük ihtimalle Tolga'nın karakterinin adı A. Rıza falandır. İzleyen birisi aydınlatsın bizi...
Afişlerde (logo) A.Rıza olarak geçiyor ama fragmanlar ve dizi hakkında ki haberlerde Arıza olarak geçmekte.
Ali Rıza'nın Arıza bir karaktere dönüşünü izliyoruz.
Çok tuhaf. Dediğin gibi afiş ve fragmanlarda hep ARIZA olarak gördük, sadece reyting sonuçlarında A.Rıza olarak gördüm. İlklerin kanalına ilkler yakışır.
Zeynep,renktaşım konuyu açıklığa kavuşturduğun için teşekkürler 😊Doğrudur inanmadım demedim zaten sadece tuhaf geldiği için öyle dedim.
Benim gibi o da tongaya düşmüş.@Aserat erkek üyelerimizden.
Avatarından belli.Çok zekiyim valla. @Dosi
Menajerimi Ara pazar Öğretmen cumartesi çok güzel olurİnşallah yükselir yada günü değişir menejerimi ara nın bitmesini istemiyorum