Forumumuzun çalışkan, objektif, kaliteli ve sevilen Süper Modu @Sherlock bundan 4 sene önce bugün foruma üye oldu.
Bizlerle birlikte daha nice nice eğlenceli goygoylu mesajlara
Hediyelerin:
Made in Sweden
Neyse bu halide iyi. Seni fazlasıyla sıvamıştım zaten zamanında ve konuda da can alıcı kelimeler var zatenDaha konuyu tamamlayamadan basıldı hay aksi![]()
Konuyada beğeni bırak be@Sherlock canım ortağım,sevgili yoldaşım tebrik ederim,daha nice senelerin olsun.
Forumumuzun çalışkan, objektif, kaliteli ve sevilen Süper Modu @Sherlock bundan 4 sene önce bugün foruma üye oldu.
Bizlerle birlikte daha nice nice eğlenceli goygoylu mesajlara
Hediyelerin:
Made in Sweden
Ekli dosyayı görüntüle 91755
Neyse bu halide iyi. Seni fazlasıyla sıvamıştım zaten zammında ve konuda da can alıcı kelimeler var zaten@Sherlock nice yıllara bizlerle 🤗
@Sherlock canım ortağım,sevgili yoldaşım tebrik ederim,daha nice senelerin olsun.
4 yılcık mı olmuş.
Sanki daha da uzun yıllar aramızdaymış gibisin, umarım çok uzun yıllar daha da olmaya devam edersin.![]()
Maç ta bitmez...Daha ne olsun...
Güzel düşüncelerin için çok teşekkürler, umarım ve tabii ki hep beraber. Yorumlanacak film bitmez...![]()
Kaç gündür aklımdaydı ama gece erkekler anketi ile uçmuş haliyle yoksa bilirsin, 00.00 geçe açıyorum geneldeBu sefer ben bile unutmuşum ama sen yine unutmamışsın tabii ki, hiç yoktu aklımda.
Çok teşekkür ederim ortağım, dediğin gibi hep beraber nice yıllara inşallah.Hediyeler muazzam, özellikle sağ altında adımın yazdığı o malum aygıt... Hastasıyız...
Gelmiş geçmiş en iyi dizinin, en iyi sahneleri verilebilecek en iyi hediyelerden.Onun için de teşekkürlerimi sunuyorum, bu derlemeyi kesinlikle izleyeceğim...
Maç ta bitmez...![]()
Kaç gündür aklımdaydı ama gece erkekler anketi ile uçmuş haliyle yoksa bilirsin, 00.00 geçe açıyorum geneldesen enler listesini açtığında turkuazz'ın konusunu görünce aklıma geldi. Ben Eylül öncesi sizin tarihleri kafama kazımıştım
![]()
Konuyuda şuan aklıma eseni yazıp hediye ettim. Planlanmadı hediyelerim bukez![]()
CimriHocalarımdan birisi, Fifa dostum Enes hocamın 4.yılı kutlu olsun![]()
Bir ben alışamadım şu film işine beni de alıştırır mısın?