🕵️Forumun Çalışkan Süper Modu Sherlock, Forumda 4. Yılında!

Dosi

Konu Sahibi
Co-Admin
Reaksiyon puanı
122,514
Puanı
1,060

Forumumuzun çalışkan, objektif, kaliteli ve sevilen Süper Modu @Sherlock bundan 4 sene önce bugün foruma üye oldu.

Bizlerle birlikte daha nice nice eğlenceli goygoylu mesajlara :Z

Hediyelerin:
:A
Made in Sweden :A
IMG_20200907_174900.jpg

Forumumuzun çalışkan, objektif, kaliteli ve sevilen Süper Modu @Sherlock bundan 4 sene önce bugün foruma üye oldu.

Bizlerle birlikte daha nice nice eğlenceli goygoylu mesajlara :Z

Hediyelerin:
:A
Made in Sweden :A
Ekli dosyayı görüntüle 91755

Neyse bu halide iyi. Seni fazlasıyla sıvamıştım zaten zammında ve konuda da can alıcı kelimeler var zaten :A @Sherlock nice yıllara bizlerle 🤗

Bu sefer ben bile unutmuşum ama sen yine unutmamışsın tabii ki, hiç yoktu aklımda. :A

Çok teşekkür ederim ortağım, dediğin gibi hep beraber nice yıllara inşallah. :Z Hediyeler muazzam, özellikle sağ altında adımın yazdığı o malum aygıt... Hastasıyız... :A

Gelmiş geçmiş en iyi dizinin, en iyi sahneleri verilebilecek en iyi hediyelerden. :A Onun için de teşekkürlerimi sunuyorum, bu derlemeyi kesinlikle izleyeceğim...

• Harika
Reactions: Dosi
Bu sefer ben bile unutmuşum ama sen yine unutmamışsın tabii ki, hiç yoktu aklımda. :A

Çok teşekkür ederim ortağım, dediğin gibi hep beraber nice yıllara inşallah. :Z Hediyeler muazzam, özellikle sağ altında adımın yazdığı o malum aygıt... Hastasıyız... :A

Gelmiş geçmiş en iyi dizinin, en iyi sahneleri verilebilecek en iyi hediyelerden. :A Onun için de teşekkürlerimi sunuyorum, bu derlemeyi kesinlikle izleyeceğim...
Kaç gündür aklımdaydı ama gece erkekler anketi ile uçmuş haliyle yoksa bilirsin, 00.00 geçe açıyorum genelde :A sen enler listesini açtığında turkuazz'ın konusunu görünce aklıma geldi. Ben Eylül öncesi sizin tarihleri kafama kazımıştım:A
Konuyuda şuan aklıma eseni yazıp hediye ettim. Planlanmadı hediyelerim bukez :A

• Güldürdün
Reactions: Sherlock
Kaç gündür aklımdaydı ama gece erkekler anketi ile uçmuş haliyle yoksa bilirsin, 00.00 geçe açıyorum genelde :A sen enler listesini açtığında turkuazz'ın konusunu görünce aklıma geldi. Ben Eylül öncesi sizin tarihleri kafama kazımıştım:A
Konuyuda şuan aklıma eseni yazıp hediye ettim. Planlanmadı hediyelerim bukez :A

Helal olsun ne diyeyim, bizi bizden daha iyi tanıyorsun. :A Canın sağ olsun ortağım, dediğim gibi hediyeler muazzam zaten. :A

• Harika
Reactions: Dosi
Bir ben alışamadım şu film işine beni de alıştırır mısın?

Güncel bir adet etkinliğimiz, içerisinde de muhteşem filmlerimiz var. :A Onları izlemekle başlayabilirsin, sinemaya başlamak için çok ideal filmler her biri zaten. :D