Pek hüner olmadı ama neyse
Bir sonraki sezon yaparsın şovunu. En son sen Kayserispor'u aldığında neler yapabildiğine yakından tanıklık etmiştik. @DarkLegenD @Tolstoyevski
Pek hüner olmadı ama neyse
Son zamanlarda girmiyorum oyuna oynamayı unuttuk tekrarBir sonraki sezon yaparsın şovunu. En son sen Kayserispor'u aldığında neler yapabildiğine yakından tanıklık etmiştik. @DarkLegenD @Tolstoyevski
Son zamanlarda girmiyorum oyuna oynamayı unuttuk tekrar
Şimdi gireyim dedim alman disiplininden atılmışımKadrolar falan güncellenmiş, ben de fazla bakmıyordum şimdi yeni sezonla beraber bir takım alayım dedim. Davet ederim sizi de alırsam.
Şimdi gireyim dedim alman disiplininden atılmışım
Gelemiyorum diyor ki oyun kapıdan kovulup bacadan girmeAtmış mıyım... Hiç hatırlamıyorum öyle bir şey yaptığımı, dur davet edeyim tekrar. Veya sen gel.
Bana emekli olduğumu ima ederek artık buraların kralı benim imajı mı çiziyorsun bakayım senTeşekkür ederim Deniz beyciğim, böyle de hiç olmadı gerçi başka bir hitap şekli bulmak lazım. İyi insan, iyi insanı gözünden tanırmış... Hadi yine iyisin sıva yapasım geldi.
Bu arada "kerata" diye hitap etmen emekliliği benimsediğini mi gösteriyor...
eyvallah sağol bu arada hediyeyide vereyim .Yardımcı olabilmiş olmama sevindim, çok teşekkür ederim. Hep beraber.
Gelemiyorum diyor ki oyun kapıdan kovulup bacadan girme
Bana emekli olduğumu ima ederek artık buraların kralı benim imajı mı çiziyorsun bakayım sen
eyvallah sağol bu arada hediyeyide vereyim .
Forumun çalışkan süper modu... Bu başlığı atacak tek bir kişi var forumda ve yine yanıltmadı.
@bazinga bize para mı verirEstağfurullah. Erken emekliliğin sayesinde biz burada sürünürken, senin çatır çutur emekli maaşı yediğini ve hepimizden zengin olduğunu vurgulamak istemiştim.
Bunca yıl maaşında kusur etmedik ama Acun Bey‘den aldığın yüksek paralardan zerre koklatmadın sana başka sözüm yok.@bazinga bize para mı verir
Dışardan biri görse gerçek sanacakBunca yıl maaşında kusur etmedik ama Acun Bey‘den aldığın yüksek paralardan zerre koklatmadın sana başka sözüm yok.
Çalışan maaşımızın emekli maaşından yüksek olduğunu biliyorsun di mi?@bazinga emekli olmam mümkün mü?
Çalışan maaşımızın emekli maaşından yüksek olduğunu biliyorsun di mi?