🕵️Forumun Çalışkan Süper Modu Sherlock, Forumda 4. Yılında!

Bana hatırlatın böyle şeyleri. Bitmek üzere kaçırma falan diyin. Tek söyleme etkili olmuyor @xdragxx. :A
İndirim dönemine girdiğinde hatırlatırım 15-20 liraya düşer büyük ihtimalle ve ben de bir adet kapacağım, çocuk oyunudur diye gözümüz görmedi ve 1 eylül olduğunda artık çok geç idi... :A

• Güldürdün
Reactions: bazinga
Enes'im, tebrik ediyorum kardeşim. Daha nice senelere inşallah. :D @Sherlock

Kaliteli hediyelerin... Çok can alıcı sahneler seçtim. :A

Çok teşekkür ederim kardeşim, hep beraber inşallah. İyi ki varsın. :D

Ya hediyelere bak, buraya gülüp eğlenmeye geldik ilk hediyeden yaktırdın... :A "Ali... kardeşim..." ah be, bu sahne ve morg sahnesi izlediğim en etkileyici dizi sahnelerinde başı çeker. Kıvanç reisin oyunculuğu... Bu adamın elenmemesi lazım... @Dosi

Tuncel Kurtiz ve Haluk Bilginer... Ramiz Karaeski ve Kenan Birkan... Aynı sahnede... Başka söze gerek yok...

İçerde'nin 38. bölümü... Konusu hala aklımda, ne konuşmuştuk ve ne coşmuştuk. Final gibi bölümdü, "dürüm yaptık dürüm..." Sarp reis, unutulmadın. :A

Pargalı İbrahim... Çeşitli hainliklerin mevcuttu (@Maskeli Fedai), yeri gelir bizleri sinir ederdin ancak her şeye rağmen çok severdik seni... Sultan Süleyman da severdi... Sonu böyle olmamalıydı, unutulmadın ve unutulmayacaksın. :A

Çok teşekkür ederim kardeşim, hep beraber inşallah. İyi ki varsın. :D

Ya hediyelere bak, buraya gülüp eğlenmeye geldik ilk hediyeden yaktırdın... :A "Ali... kardeşim..." ah be, bu sahne ve morg sahnesi izlediğim en etkileyici dizi sahnelerinde başı çeker. Kıvanç reisin oyunculuğu... Bu adamın elenmemesi lazım... @Dosi

Tuncel Kurtiz ve Haluk Bilginer... Ramiz Karaeski ve Kenan Birkan... Aynı sahnede... Başka söze gerek yok...

İçerde'nin 38. bölümü... Konusu hala aklımda, ne konuşmuştuk ve ne coşmuştuk. Final gibi bölümdü, "dürüm yaptık dürüm..." Sarp reis, unutulmadın. :A

Pargalı İbrahim... Çeşitli hainliklerin mevcuttu (@Maskeli Fedai), yeri gelir bizleri sinir ederdin ancak her şeye rağmen çok severdik seni... Sultan Süleyman da severdi... Sonu böyle olmamalıydı, unutulmadın ve unutulmayacaksın. :A
Kıvanç :T: niye hatırlattın yine niye ha niye
Çeyrek finalde elense bu kadar zoruma gitmeyecek.
Ah ah..
Müslüm Baba mod on

• Üzücü
Reactions: Sherlock
Forumda OSM ye beni çağırdığın ve kaynaşmamı sağladığın için sana ayrı teşekkür ederim. Nice yıllar daha kalman dileğiyle. Futbolla ilgili olduğun için şanlı 4 yıldızlı arma seni mutlu eder diye düşünüyorum. Çözünürlüğü nasıl bilmiyorum belki duvar kağıdı da olabilir. :D
images (4).jpeg

• Harika
Forumda OSM ye beni çağırdığın ve kaynaşmamı sağladığın için sana ayrı teşekkür ederim. Nice yıllar daha kalman dileğiyle. Futbolla ilgili olduğun için şanlı 4 yıldızlı arma seni mutlu eder diye düşünüyorum. Çözünürlüğü nasıl bilmiyorum belki duvar kağıdı da olabilir. :D
Ekli dosyayı görüntüle 91783

Başından sonuna kadar katılım gösterdiğin için ben de sana teşekkür ederim, menajerlik hünerlerini hepimize göstermiş oldun. :D İnşallah, hep beraber nice senelere diyelim... Vay be çok güzel hediye, dört yıldızı görmek her türlü mutlu eder. Teşekkür ederim. :D

• Harika
Reactions: Gerekli24
Ahahahahahahaha. :A Adettendir diye peşinen harika isimli tepkiyi bıraktım en başta, sonra spoiler kutusunu açtım ve şok edici bir tabloyla karılaştım. :A

Hayatımıza bu parçayı neden soktun... @Tolstoyevski
Hediyenin iyisi kötüsü olmaz. Düşünmem yeter :bhr:
Geçen klibi full izledim. Dansları falan efsane :A @Tolstoyevski

• Güldürdün
Tebrik ederim @Sherlock bey :A İyi bir insansın severim seni kerata :A

Teşekkür ederim Deniz beyciğim, böyle de hiç olmadı gerçi başka bir hitap şekli bulmak lazım. :A İyi insan, iyi insanı gözünden tanırmış... Hadi yine iyisin sıva yapasım geldi. :A

Bu arada "kerata" diye hitap etmen emekliliği benimsediğini mi gösteriyor... :A

• Güldürdün
Reactions: denizz19
Başından sonuna kadar katılım gösterdiğin için ben de sana teşekkür ederim, menajerlik hünerlerini hepimize göstermiş oldun. :D İnşallah, hep beraber nice senelere diyelim... Vay be çok güzel hediye, dört yıldızı görmek her türlü mutlu eder. Teşekkür ederim. :D
Pek hüner olmadı ama neyse :A

• Güldürdün