'Arıza'nın Yayın Tarihi Belli Oldu! | Show TV

Reytingi düşük diye işin kalitesiz olmadığı anlamına gelmiyor. Reytingi düşük kaç kaliteli iş harcandı öyle... En iyi örneği Halka. :(

Zamanında Aşk Ağlatır'ı bitirince Zemheri veya Ramo'yu Pazar gününe koyacak diye bekledik, ama yapmadı. Yapsaydı Zemheri devam edebilirdi hala daha. Savaşçı'nın da hazırlıkları başladı. Ekim'de yayında. :)
Sözde diziyi final yapıcakmış fox doğru mu

Reytingi düşük diye işin kalitesiz olmadığı anlamına gelmiyor. Reytingi düşük kaç kaliteli iş harcandı öyle... En iyi örneği Halka. :(

Zamanında Aşk Ağlatır'ı bitirince Zemheri veya Ramo'yu Pazar gününe koyacak diye bekledik, ama yapmadı. Yapsaydı Zemheri devam edebilirdi hala daha. Savaşçı'nın da hazırlıkları başladı. Ekim'de yayında. :)
Aslında ben de ondan bahsetmiştim zaten. Bizim ülkede reytingi düşük işlerin kaliteli olduğundan bahsettim. :A

• Güldürdün
Reactions: Emre Ozansoy
Savaşçı yı final yapıp sçk yı koyacakmış savaşçıdan yüksek aldığı için mi neymiş
Savaşçı'yı kolay kolay bitirmez kanal bence. Sadece geç başlatır, Ekim ayına kadar bekletir. Ayrıca Savaşçı'nın 3 bölüm stoğu var. Hazırlıkları başladı. Sen Çal Kapımı Ekim'e kadar ya Çarşamba devam eder yada Pazar'a alınır. Öğretmen'de geç başlayacak çünkü.

• Beğendim
Reactions: Carpe Diem
Savaşçı'yı kolay kolay bitirmez kanal bence. Sadece geç başlatır, Ekim ayına kadar bekletir. Ayrıca Savaşçı'nın 3 bölüm stoğu var. Hazırlıkları başladı. Sen Çal Kapımı Ekim'e kadar ya Çarşamba devam eder yada Pazar'a alınır. Öğretmen'de geç başlayacak çünkü.
Bence yapar ya fox o hayat benim iyi giderken salı ya aldı fişini çekmişti savaşçıyı pazara almıştı :lol:

• İlginç
Reactions: Emre Ozansoy
Bence yapar ya fox o hayat benim iyi giderken salı ya aldı fişini çekmişti savaşçıyı pazara almıştı :lol:
Hiç hatırlamıyorum onları... Ama Savaşçı bu sezonda Pazar devam eder. Sorun Sen Çal Kapımı olur, hangi güne koyulur vs. belli olmaz. Şaşırtıp Cuma'ya da koyabilirler.

Ben ya Cuma ya Pazar olur diyordum, kanal pazar gününü tercih etmiş. Bence iyi izlenmeler alabilir, karşısında çok çok iddialı işler yok çünkü. Savaşçı gelene kadar izleyicisini toplaması lazım ama.