İşte o algıyı kırarlar umarım. Reytingleri çok yüksek olursa reklam gelirleri vs de artar.Hafta sonu reklam gelirleri düşük diye daha az bütçeli dizileri koyuyor kanallar. Arıza da uzun zamandır hafta sonu göremediğimiz büyük bütçeli bir iş olacak. Ama ben bu kararda BKM'nin etkisi olduğunu düşünüyorum. Yoksa hafta içi Salı veya Cuma olacaktı bu iş bence.
Umarım kırar da kanallar hafta sonu yayınlamaktan çekinmez büyük prodüksiyonlu işleri ve hafta içi yayınlayıp düşük reyting aldıktan sonra yayından kaldıracaklarına hafta sonu 5 - 6 reyting ile devam ettirebilir belki.İşte o algıyı kırarlar umarım. Reytingleri çok yüksek olursa reklam gelirleri vs de artar.
BKM'nin de nazı olsun bence o kadar Show TV'ye Zamanında hiç bir dizisi adamakıllı izlenmiyorken Güldür Güldür Show'un hem tekrarları hemde yeni bölümleri ve BKM fimleri kanalı ayakta tutmuştu
Kanal D için Arka Sokaklar ne ise Show TV için de Güldür Güldür Show o oldu GGS haftasonu bu kadar yüksek oranlar alamayabilir. Hafta içi komedi açığını kapatıyor Haftasonu her yer komedi ve eğlence yapımlarıyla doluUmarım kırar da kanallar hafta sonu yayınlamaktan çekinmez büyük prodüksiyonlu işleri ve hafta içi yayınlayıp düşük reyting aldıktan sonra yayından kaldıracaklarına hafta sonu 5 - 6 reyting ile devam ettirebilir belki.
Güldür Güldür Show ve filmleri kanalı ayakta tutan işler, dizilerinden daha fazla izleniyor. Nazı olsun, ama bu kadar değil bence. En azından GGS Pazar'a yada Perşembe'ye alınabilir Cuma'ya Arıza gelebilirdi. Tanıtımları merak uyandırmıştı, iyi oranlar alır diye düşünüyordum.
Aslında o da doğru. Bir kere gün değişikliği yapılmıştı ve Perşembe'ye alınmıştı. İyi gitmemişti, Cuma devam etmesi mantıklı.Kanal D için Arka Sokaklar ne ise Show TV için de Güldür Güldür Show o oldu GGS haftasonu bu kadar yüksek oranlar alamayabilir. Hafta içi komedi açığını kapatıyor Haftasonu her yer komedi ve eğlence yapımlarıyla dolu
Çarşamba'ya büyük ihtimalle Dilan Çiçek Deniz'in dizisi Alevlerin Ardından gelecek. Ben Salı veya Cuma bekliyordum.
Dilan Çiçek Deniz sayesinde izlememÇarşamba'ya büyük ihtimalle Dilan Çiçek Deniz'in dizisi Alevlerin Ardından gelecek. Ben Salı veya Cuma bekliyordum.
Sen izleyeceksen erken final yapabilirBen zaten Tv'den herhangi bir zaman diliminde dizi izlemiyorum ki... Her türlü netten izleyeceğim...
Asıl Dilan Çiçek Deniz var diye izlemen gerek, izle ve Dilan'a karşı ön yargılarını kır.Dilan Çiçek Deniz sayesinde izlemem
Yine yeniden umrumda olmayan şekilde izleyeceğim... Bu kadronun çıkardığı bu değişik isimli diziyi izlememe ihtimalim çok düşük.Dilan Çiçek Deniz sayesinde izlemem
Sen izleyeceksen erken final yapabilir
Oyuncular sevdiğim isimler. Tutsun isterim.
Kendisini Bodrum Masalı'nda yeterince izledimAsıl Dilan Çiçek Deniz var diye izlemen gerek, izle ve Dilan'a karşı ön yargılarını kır.
İsmi güzel gerçekten.Yine yeniden umrumda olmayan şekilde izleyeceğim... Bu kadronun çıkardığı bu değişik isimli diziyi izlememe ihtimalim çok düşük.
Bodrum Masalı'nda çok iyiydi ya... Alperen, Dilan, Hilmi Cem çok iyi üçlüydü.. Yazın tekrar başlamıştım ama yarıda kaldı.Kendisini Bodrum Masalı'nda yeterince izledim
Kesinlikle, reytingi düşükse severim bile hatta. Demek ki gerçekten kaliteli ki bizim Tv'mizde izlenmiyor derim...Kendisini Bodrum Masalı'nda yeterince izledim
İsmi güzel gerçekten.
Umrunda olmadığını biliyorum. Sen kaliteye bakarsın, uzun ömürlü kısa ömürlü farketmez sana
Korkma değil doğru karar bence gereksiz yere diziyi ateşe atmak doğru değil. Zamanında bunu Ramo'ya ya da Zemheri'ye yapmadılar ama ders almışlar gibi gözüküyor. Dizi banko tutar. Tek Savaşçı sıkıntı o da durumu belirsizHafta içinden korkmuşlar, yazık olmuş
Reytingi düşük diye işin kalitesiz olmadığı anlamına gelmiyor. Reytingi düşük kaç kaliteli iş harcandı öyle... En iyi örneği Halka.Kesinlikle, reytingi düşükse severim bile hatta. Demek ki gerçekten kaliteli ki bizim Tv'mizde izlenmiyor derim...
Zamanında Aşk Ağlatır'ı bitirince Zemheri veya Ramo'yu Pazar gününe koyacak diye bekledik, ama yapmadı. Yapsaydı Zemheri devam edebilirdi hala daha. Savaşçı'nın da hazırlıkları başladı. Ekim'de yayında.Korkma değil doğru karar bence gereksiz yere diziyi ateşe atmak doğru değil. Zamanında bunu Ramo'ya ya da Zemheri'ye yapmadılar ama ders almışlar gibi gözüküyor. Dizi banko tutar. Tek Savaşçı sıkıntı o da durumu belirsiz
İptal diyenler vardı iyi olmuş böyle reyting alan bir dizi bitmemeli en azından sonsuz.Reytingi düşük diye işin kalitesiz olmadığı anlamına gelmiyor. Reytingi düşük kaç kaliteli iş harcandı öyle... En iyi örneği Halka.
Zamanında Aşk Ağlatır'ı bitirince Zemheri veya Ramo'yu Pazar gününe koyacak diye bekledik, ama yapmadı. Yapsaydı Zemheri devam edebilirdi hala daha. Savaşçı'nın da hazırlıkları başladı. Ekim'de yayında.