Arıza mı iptal oldu dediler?İptal diyenler vardı iyi olmuş böyle reyting alan bir dizi bitmemeli en azından sonsuz.
Arıza mı iptal oldu dediler?İptal diyenler vardı iyi olmuş böyle reyting alan bir dizi bitmemeli en azından sonsuz.
Sözde diziyi final yapıcakmış fox doğru muReytingi düşük diye işin kalitesiz olmadığı anlamına gelmiyor. Reytingi düşük kaç kaliteli iş harcandı öyle... En iyi örneği Halka.
Zamanında Aşk Ağlatır'ı bitirince Zemheri veya Ramo'yu Pazar gününe koyacak diye bekledik, ama yapmadı. Yapsaydı Zemheri devam edebilirdi hala daha. Savaşçı'nın da hazırlıkları başladı. Ekim'de yayında.
Hangi diziyi?Sözde diziyi final yapıcakmış fox doğru mu
Aslında ben de ondan bahsetmiştim zaten. Bizim ülkede reytingi düşük işlerin kaliteli olduğundan bahsettim.Reytingi düşük diye işin kalitesiz olmadığı anlamına gelmiyor. Reytingi düşük kaç kaliteli iş harcandı öyle... En iyi örneği Halka.
Zamanında Aşk Ağlatır'ı bitirince Zemheri veya Ramo'yu Pazar gününe koyacak diye bekledik, ama yapmadı. Yapsaydı Zemheri devam edebilirdi hala daha. Savaşçı'nın da hazırlıkları başladı. Ekim'de yayında.
Savaşçı yı final yapıp sçk yı koyacakmış savaşçıdan yüksek aldığı için mi neymişHangi diziyi?
Savaşçı'yı kolay kolay bitirmez kanal bence. Sadece geç başlatır, Ekim ayına kadar bekletir. Ayrıca Savaşçı'nın 3 bölüm stoğu var. Hazırlıkları başladı. Sen Çal Kapımı Ekim'e kadar ya Çarşamba devam eder yada Pazar'a alınır. Öğretmen'de geç başlayacak çünkü.Savaşçı yı final yapıp sçk yı koyacakmış savaşçıdan yüksek aldığı için mi neymiş
Pazar gününde de harcanır illakiBence dizi harcanır diye korkmuşlar ondan pazara koymuşlar
Bence yapar ya fox o hayat benim iyi giderken salı ya aldı fişini çekmişti savaşçıyı pazara almıştıSavaşçı'yı kolay kolay bitirmez kanal bence. Sadece geç başlatır, Ekim ayına kadar bekletir. Ayrıca Savaşçı'nın 3 bölüm stoğu var. Hazırlıkları başladı. Sen Çal Kapımı Ekim'e kadar ya Çarşamba devam eder yada Pazar'a alınır. Öğretmen'de geç başlayacak çünkü.
Yani de rakibi yokki hafta içine görePazar gününde de harcanır illaki
Hiç hatırlamıyorum onları... Ama Savaşçı bu sezonda Pazar devam eder. Sorun Sen Çal Kapımı olur, hangi güne koyulur vs. belli olmaz. Şaşırtıp Cuma'ya da koyabilirler.Bence yapar ya fox o hayat benim iyi giderken salı ya aldı fişini çekmişti savaşçıyı pazara almıştı
HaklısınHiç hatırlamıyorum onları... Ama Savaşçı bu sezonda Pazar devam eder. Sorun Sen Çal Kapımı olur, hangi güne koyulur vs. belli olmaz. Şaşırtıp Cuma'ya da koyabilirler.
Rakibi var ya Maria ile Mustafa onunda tutacagindan şüpheliyimYani de rakibi yokki hafta içine göre
Ha.. Yok, reklam geliri düşük diye stok bölümler yayınlanmadı, kaldı öylece. Ama hazırlıklar başladıSavaşçı
Hafta içi yeni dizi koymak iyice sıkıntılı oldu. Her gün iyi alan dizi var ya da doluRakibi var ya Maria ile Mustafa onunda tutacagindan şüpheliyim
Aşk Ağlatır'ın günü...Günü şaşırttı. Ama bakalım.