MasterChef’e bak, yine zirveyi almış karşısında üç dizi olmasına rağmen. Survivor’dan daha reytingli bir yarışma şu an.
Acun...
Acun...
Bugün günlerden KADIN... (Şaka, vurmayın...)
Hadi inşaallah çift rakamları da görücezMenajerimi Ara iyi yükselmiş. Haftaya Çağatay etkisiyle daha da yükselir.
la nerden bakıyonuz uçankuşta açıklanmamışMenajerimi Ara iyi yükselmiş. Haftaya Çağatay etkisiyle daha da yükselir.
Umarım Baraj'ın seyircisi haftaya bize geri döner! 2.79 reyting nedir! 😡 @Emre Ozansoy Seyirci kendine gelir umarım!
Ne diyeyim... Güzel bir bölümdü, ama saçma sapan şeyler izlemeye devam etmiş seyirci.en son böyle almışız, pes seyirci! 😡
@Angelica @Emre OzansoyTotal / 3 / 7.97 AB / 4 / 7.28 ABC / 4 / 8.81
Barajı yanlış zamanda başlattılar tutmazsa bundan tutmaz.Ne diyeyim... Güzel bir bölümdü, ama saçma sapan şeyler izlemeye devam etmiş seyirci.
Hoşgeldin. Bu hesap paylaştı.la nerden bakıyonuz uçankuşta açıklanmamış
Bence Öğretmen dizisi de bu oranlara benzer alacak, hiç ümidim yok maalesef. Zaten son oranlarında da düşüş görmüştük.Pandemi nedeniyle verilen ara belli ki tüm dizileri etkileyecek. Umarım Öğretmen de Baraj’la aynı kaderi yaşamaz.
Keşke FOX Baraj’ı Yeni Hayat gibi yapıp bekletseydi. Ağustos sonunda yayına başlardı. Bence daha iyi olurdu.
Daha tv izleyicisi tvye dönmemiş düşük oranlar.Baraja üzüldüm sen 8.5tan 2.5 a düş 😱
Pandemi nedeniyle verilen ara belli ki tüm dizileri etkileyecek. Umarım Öğretmen de Baraj’la aynı kaderi yaşamaz.
Keşke FOX Baraj’ı Yeni Hayat gibi yapıp bekletseydi. Ağustos sonunda yayına başlardı. Bence daha iyi olurdu.
Öğretmen eylül sonu-ekim başı gibi başlayacak o zamana kadar dizi izleme alışkanlığı oturur. 21 Eylül'de okullar açıldıktan sonra reytingler de genel olarak artar o yüzden burun kıvırsak da geç başlaması daha mantıklı galiba.Bence Öğretmen dizisi de bu oranlara benzer alacak, hiç ümidim yok maalesef. Zaten son oranlarında da düşüş görmüştük.
'Hekimoğlu' da düşük açmış ama toparlayabilme ihtimali var. TOTAL'i +4, AB'yi +5/6 bandına çıkarsa çok rahat kanalı kurtarır. 'Baraj' ne kadar toparlar bilmiyorum ama kanalın yeni sezon takvimi de epey dolu, o nedenle biraz daha işi zor.
Ben de Öğretmen’in düşük gideceğini düşünüyorum. Düşükten kastım 4-5 bandında gider bence. Baraj büyük ihtimalle toparlanamaz. Toparlansa bile oranları FOX’a yetmez bir sürü yayın bekleyen iş var...Bence Öğretmen dizisi de bu oranlara benzer alacak, hiç ümidim yok maalesef. Zaten son oranlarında da düşüş görmüştük.
'Hekimoğlu' da düşük açmış ama toparlayabilme ihtimali var. TOTAL'i +4, AB'yi +5/6 bandına çıkarsa çok rahat kanalı kurtarır. 'Baraj' ne kadar toparlar bilmiyorum ama kanalın yeni sezon takvimi de epey dolu, o nedenle biraz daha işi zor.
Bana göre mesele Eylül ya da Ekim’de başlaması değil ki. Geri dönen tüm işler düşük oranlarla başladı.Menajerimi Ara harika gitmiş. Zaten geçen hafta maç karşısında 4 reyting alması, yayın sonrası ve perşembe tekrarlarının iyi gitmesi derken az çok belliydi aslında yine de dönen diziler karşısında fazla yükslemez diye korkmuştum neyse ki Star ve Ay Yapım yine başardı.
Sezonluk işlerin işi bayağı zor görünüyor Mucize Doktor, Çukurova gibi en çok izlenen işler bile birkaç reytinglik düşüşle başlarsa şaşırmamak lazım. Hekimoğlu fena gitmemiş aslında gelecek haftalarda yükselir. Ama Baraj için pek umut yok gibi. 2 bölüm verip 6 ay araya girmek çok büyük bir hataydı ama FOX'un reyting hırsı diziyi harcattı. Yeni Hayat gibi ilk bölüm bu hafta yayınlansa daha mantıklı olurdu oysa. Eğer böyle giderse yerine Kadın misali Kimsesizler gelebilir.
Öğretmen eylül sonu-ekim başı gibi başlayacak o zamana kadar dizi izleme alışkanlığı oturur. 21 Eylül'de okullar açıldıktan sonra reytingler de genel olarak artar o yüzden burun kıvırsak da geç başlaması daha mantıklı galiba.