Birilerini MENEJERİNİ ( evet menejer ) arar artık.
Öğretmen biter baraj bitmez aga.öğretmen zaten düşüşteydi senaryosu falan rezaletti en son barajdan da kötü başlayabilirBen de Öğretmen’in düşük gideceğini düşünüyorum. Düşükten kastım 4-5 bandında gider bence. Baraj büyük ihtimalle toparlanamaz. Toparlansa bile oranları FOX’a yetmez bir sürü yayın bekleyen iş var...
Saçmalama ne alaka Ferhat ile Şirin de Fatih'in arkasından başlıyordu niye düşüktüHa bir de şunu söyleyeyim Baraj için Fatih Portakal desteğiyle iyi başladı deyince tepki gösterenleri listeye bakmaya davet ediyorum. İlk vakaların çıktığı ve insanların evlere kapanıp haber izlemeye başladığı bir dönemde başladığı için kendisinden sonra yayınlanan işe de olumlu destek sağlamıştı şimdiki halini gördük. FOX yine en çok izlenen haber olur ama Fatih Portakal gideceği ve artık böyle bir destek olmayacağı için her FOX dizisi bu kadar yüksek başlamaz.
Öğretmen’in senaryosu gayet de iyi nesi rezalet.Öğretmen biter baraj bitmez aga.öğretmen zaten düşüşteydi senaryosu falan rezaletti en son barajdan da kötü başlayabilir
Onun ilk 2 bölümü de iyi reyting almıştı. Zaten haber katkısı en başta işe yarar gerisi dizinin senaryosuna bağlı.Saçmalama ne alaka Ferhat ile Şirin de Fatih'in arkasından başlıyordu niye düşüktü
Fatih’in elbet etkisi olmuştur ama hiçbir dizi haber etkisiyle 7-8 bandında başlamaz. O zaman o çok sevdiğin Öğretmen de Fatih etkisiyle 10 aldı.Ha bir de şunu söyleyeyim Baraj için Fatih Portakal desteğiyle iyi başladı deyince tepki gösterenleri listeye bakmaya davet ediyorum. İlk vakaların çıktığı ve insanların evlere kapanıp haber izlemeye başladığı bir dönemde başladığı için kendisinden sonra yayınlanan işe de olumlu destek sağlamıştı şimdiki halini gördük. FOX yine en çok izlenen haber olur ama Fatih Portakal gideceği ve artık böyle bir destek olmayacağı için her FOX dizisi bu kadar yüksek başlamaz.
Hadi olsun olsun 1 reyting katkısı olsun ee Hekimoğluna nolduOnun ilk 2 bölümü de iyi reyting almıştı. Zaten haber katkısı en başta işe yarar gerisi dizinin senaryosuna bağlı.
Şunu demek istiyorum FOX çok izlendiği için ciddi bir reklam kapasitesi var ve akşam da haberden sonra diziyi açık bırakan bir kitle illa vardır diziyi merak eden kitlenin üstüne ekstra katkı sağlıyor. Direkt haber yüzünden yüksek başladı demiyorum ama etkisi olduğunu inkar edemeyiz. Tabii ki gerisi Mucize Doktor gibi senaryoyu iyi devam ettirmeye veya Kurşun, Ferhat ile Şirin gibi salmaya bağlı.Fatih’in elbet etkisi olmuştur ama hiçbir dizi haber etkisiyle 7-8 bandında başlamaz. O zaman o çok sevdiğin Öğretmen de Fatih etkisiyle 10 aldı.
Ara bariz bir şekilde kötü etkiliyor tüm dizileri Hekimoğlu da düşmüş.
Ben ne diyorum sen ne diyorsun. Ben Öğretmen’den bahsediyorum sen adını bile anmadın bu mesajda.Şunu demek istiyorum FOX çok izlendiği için ciddi bir reklam kapasitesi var ve akşam da haberden sonra diziyi açık bırakan bir kitle illa vardır diziyi merak eden kitlenin üstüne ekstra katkı sağlıyor. Direkt haber yüzünden yüksek başladı demiyorum ama etkisi olduğunu inkar edemeyiz. Tabii ki gerisi Mucize Doktor gibi senaryoyu iyi devam ettirmeye veya Kurşun, Ferhat ile Şirin gibi salmaya bağlı.
Öğretmen de Fatih Portakal olmasa 7-8 falan alırdı ama 10 almayabilirdi onu söylemeye çalışıyorum. Hepimiz iyi reyting bekliyorduk ama beklentimizin üstüne çıkıp 10+ alınca şok yaşamıştık Portakal effect işte.Ben ne diyorum sen ne diyorsun. Ben Öğretmen’den bahsediyorum sen adını bile anmadın bu mesajda.
Diyemeyiz haftaya görürsünKırgın Çiçekler oyuncularının reytingi yokmuş diyebilir miyiz? @denizz19