Ne yapabilirim pandemi vurdu veni deTatlım tahminlerde patladın diye öfkeni benden mi çıkarıyorsun. @denizz19
Ne yapabilirim pandemi vurdu veni deTatlım tahminlerde patladın diye öfkeni benden mi çıkarıyorsun. @denizz19
Pandemi herkesi vurdu da, hani bu işlerden hiç anlamayan biri bile o kadar alakasız tahminler yapmazdı.Ne yapabilirim pandemi vurdu veni de
2,75 nasıl vereydimPandemi herkesi vurdu da, hani bu işlerden hiç anlamayan biri bile o kadar alakasız tahminler yapmazdı.
E veremiyorsan tahmin yapmayacaksın, insanların duygularıyla oynamayacaksın.2,75 nasıl vereydim
TerbiyesizE veremiyorsan tahmin yapmayacaksın, insanların duygularıyla oynamayacaksın.
Seyirci esas kendine geldi şimdiUmarım Baraj'ın seyircisi haftaya bize geri döner! 2.79 reyting nedir! 😡 @Emre Ozansoy Seyirci kendine gelir umarım!
Barajın yayıncısı kanalı nasıl başlatarak hata yaptı anlamamıştım o zaman şimdi çıktı işte gerçi bu kadar da beklemiyordum.Ha bir de şunu söyleyeyim Baraj için Fatih Portakal desteğiyle iyi başladı deyince tepki gösterenleri listeye bakmaya davet ediyorum. İlk vakaların çıktığı ve insanların evlere kapanıp haber izlemeye başladığı bir dönemde başladığı için kendisinden sonra yayınlanan işe de olumlu destek sağlamıştı şimdiki halini gördük. FOX yine en çok izlenen haber olur ama Fatih Portakal gideceği ve artık böyle bir destek olmayacağı için her FOX dizisi bu kadar yüksek başlamaz.
Sen döndün mü @serhatt"Menajerimi Ara" için çok sevindim. Menajer kadrosuna bayılıyorum, özellikle Canan Ergüder'in hareketleri jest mimiklerine. Umarım yükselişini devam ettirir.
"Hekimoğlu" ortalama oranlar almış kendini devam ettirecek oranlar almasını isterim Ebru Özkan için.
"Baraj" hak ettiği yerde, iki yeteneksiz kişiye başrol verirsen olacağı budur, Sumru Yavrucuk'a yazık oldu.
Teşekkür ederim.Geri döndüğüne sevindim
Fox en kötü diziye bile ilk bölüm kanal reytingi veriyor açık kimse bunu inkar edemez .Mesela Hekimoğlu Fox'ta olsa çok daha iyi oranlar alırdı.Şunu demek istiyorum FOX çok izlendiği için ciddi bir reklam kapasitesi var ve akşam da haberden sonra diziyi açık bırakan bir kitle illa vardır diziyi merak eden kitlenin üstüne ekstra katkı sağlıyor. Direkt haber yüzünden yüksek başladı demiyorum ama etkisi olduğunu inkar edemeyiz. Tabii ki gerisi Mucize Doktor gibi senaryoyu iyi devam ettirmeye veya Kurşun, Ferhat ile Şirin gibi salmaya bağlı.
İlk bölüm güzeldi sonradan rezilleşmişti Ceren moraya yazık oluyorÖğretmen’in senaryosu gayet de iyi nesi rezalet.