Yok yok galeriden silme. Aylar geçtiği için bir an unuttum bu muhabbeti.Taktın benim görsele merak etme silerim bugün galerimden
Yok yok galeriden silme. Aylar geçtiği için bir an unuttum bu muhabbeti.Taktın benim görsele merak etme silerim bugün galerimden
Paylaşmam artık zaten. Sen o işi fazlasıyla yapacaksın nede olsaYok yok galeriden silme. Aylar geçtiği için bir an unuttum bu muhabbeti.
Bıkmadın mı bu paylaşımlarından.Aylar sonra bugün günlerden K A D I N
Ekli dosyayı görüntüle 91581
Ekli dosyayı görüntüle 91582
@Özgür @alperuz @Yiğitt @Dosi @Bully @xemrexxx @mesmeso61
Hayır asla.Bıkmadın mı bu paylaşımlarından.
Komik değil üzgünüm.Bugün günlerden KADIN... (Şaka, vurmayın...)
Harika atmıştım ama geri çektim, 3 dakika içinde aşırı soğudum...Bugün günlerden KADIN... (Şaka, vurmayın...)
Ben de bundan korkuyorum ikisi birbirini düşürecek diye. Hekimoğlu ile Menajerimi Ara izleyicisi benzer ikisi de sıradan Türk dizisi değil.Twitter'da Menajerimi Ara ve Hekimoğlu arasında kalan bayağı insan gördüm umarım sonu MA için kötü olmaz. Yine de ben bir şekilde ikisine de izleyici çıkacağını düşünüyorum.
MENAJERİMİ ARA mı yoksa Hekimoğlu mu birinci olmuş dizilerden'Baraj' çökmüş tek kelimeyle, son reytingleri 7-8 arasıydı şimdi 2.5 reytingi geçememiş. Keşke iki bölüm yayınlamak yerine erteleyip şimdi yeni dizi olarak başlatsalardı. Ne kadar pişmanlardır eminim ki...
Çok sevindim kaç reyting almışMenajerimi Ara çok iyi yükseliş yaşamış, çok çok sevindim. Birkaç haftaya çift rakamlara ulaşması sürpriz olmayacak.