Yarın yapsak da 2'ye kadar yapsak.![]()
Olur olur, sorun yok.
Yarın yapsak da 2'ye kadar yapsak.![]()
Bal bal hele Ayta Sözeri ile bir hapis sahneleri var onlar çok komik.Paramparça'ya bakmak hiç nasip olmadı daha doğru düzgün.Star TV tekrarlarını koydu diye sevinmiştim, yayınlamadan kaldırdı.
Eğer baksaydım diziye severdim büyük ihtimalle karakterini, bir ara sahnelerine bakarım Paramparça'dan.![]()
Tamam o zaman yarına bulalım konumuzu.Olur olur, sorun yok.![]()
Bal bal hele Ayta Sözeri ile bir hapis sahneleri var onlar çok komik.![]()
Tamam o zaman yarına bulalım konumuzu.![]()
Bence de kaçırma.Ayta Sözeri varsa hiç kaçırmam.![]()
paramparçadizisnde ayra sözeriAyta Sözeri varsa hiç kaçırmam.![]()
Okey. Yarından sonraya plan yapmıyorum o zaman konuşuyoruz 2'ye kadar hatta fazlası bile sıkıntı değil, iyi geceler.
Bence de kaçırma.![]()
iyigecelr kardeşimOkey. Yarından sonraya plan yapmıyorum o zaman konuşuyoruz 2'ye kadar hatta fazlası bile sıkıntı değil, iyi geceler.![]()
Okey. Yarından sonraya plan yapmıyorum o zaman konuşuyoruz 2'ye kadar hatta fazlası bile sıkıntı değil, iyi geceler.![]()
Cumartesi yada Pazar olur diye düşünüyorum, ama ikisi de olursa izleyemem ben![]()
Bakalım ne olacak ya
Büyük ihtimalle hafta sonu olur.Virüs olayı olmasa yaz dizisi olarak ekrana gelecekmiş, ama virüs araya girince yeni sezona ertelenmiş dizi. Yazın yayınlansa Çarşamba yayınlanacakmış. Sezon başlayınca Çarşamba yayınlanmaz bence, şansı çok düşük olur.
Büyük ihtimalle hafta sonu olur.
Gününe bağlı bir de ben futbol bağımlısı biri olduğum için şans veremeyebilirim.@12.Adam izleyecek misin bu diziyi?![]()
Gününe bağlı bir de ben maç bağımlısı biri olduğum için şans vermeyebilirim.
Tahmin edebiliyorum.Topu yolda görsen bomba sanarsın.Ben futbolla hiç ilgilenmiyorum.Gereksiz geliyor bana maçlar... Büyük ihtimalle hafta sonu olur.
Tahmin edebiliyorum.Topu yolda görsen bomba sanarsın.![]()