Evet abla, çok iyi duruyorlar.Acaba hangi gün yayınlayacak Star TV bunu.
![]()
Valla bilemiyorum ki pazartesi dolu menajerimi ara salı olacak cuma babil var perşembe cumartesi pazar boş oluyor galiba dimi
Evet abla, çok iyi duruyorlar.Acaba hangi gün yayınlayacak Star TV bunu.
![]()
Valla bilemiyorum ki pazartesi dolu menajerimi ara salı olacak cuma babil var perşembe cumartesi pazar boş oluyor galiba dimi
Kalabalıktan ziyade afiş çok göz yoruyor. Karakterlerin arasında biraz mesafe olsaymış güzel olabilirmiş. Herkes çok dip dibe, orda en az 10-12 kişi var yani.Sosyal medya afişi olarak yazılmış basın bülteninde ama kalabalık olmasına gerek yoktu bence. Bir afiş daha gelir diye düşünüyorum.
Logoya gelecek olursak bende sevmedim, daha iyi bir şey yapılabilirdi.
dizinin şarkısı guzelKiralık Aşk'ı bende izlemedim, sadece şarkısını dinliyorum.![]()
Aydilge'nin diziler için yaptığı her şarkı güzel. Kiralık Aşk, Benim Adım Melek, Kiraz Mevsimi, Çatı Katı Aşk...dizinin şarkısı guzel
Kalabalıktan ziyade afiş çok göz yoruyor. Karakterlerin arasında biraz mesafe olsaymış güzel olabilirmiş. Herkes çok dip dibe, orda en az 10-12 kişi var yani.
odizlerin hiç birine bakmadım..aşk dizileri birbirine benziyorda..şarkıları çok guzelAydilge'nin diziler için yaptığı her şarkı güzel. Kiralık Aşk, Benim Adım Melek, Kiraz Mevsimi, Çatı Katı Aşk...
odizlerin hiç birine bakmadım..aşk dizileri birbirine benziyorda..şarkıları çok guzel
Umarım o iyi gelir. Bence hem renklerinden kaynaklı beğenmem bir de afiş çok kalabalık. Çatı Katı Aşk'ınki gibi önde başroller arkada yanroller olsa o da iyi ama çok göz yoruyor bu.Aslında fena değil ya.Bir tane daha gelir bence afiş.
benim adım melek aşiret dizisi hemde dram..Benim Adım Melek dam dizisi, aşk dizisi değil. Diğer dizilere ya sahne sahne baktım, yada ilk bölümlerini izleyip devam etmedim.![]()
Umarım o iyi gelir. Bence hem renklerinden kaynaklı beğenmem bir de afiş çok kalabalık. Çatı Katı Aşk'ınki gibi önde başroller arkada yanroller olsa o da iyi ama çok göz yoruyor bu.![]()
benim adım melek aşiret dizisi hemde dram..
Hah aynen çok mükemmel olurdu.Şöyle bir şey olsa yeterliydi bence.Nergis Kumbasar ve Şenay Gürler'i de koyarlardı tamam.
![]()
benim alşiretlı oan dizlerim zerda karagul..başkada yok bide aşk ve maviAynen, güzel dizi. İlk defa aşiret dizisi sevdim.![]()
+1Aynen, güzel dizi. İlk defa aşiret dizisi sevdim.![]()
Hah aynen çok mükemmel olurdu.![]()
Aşk ve Mavi aşiret dizisi değil ki.benim alşiretlı oan dizlerim zerda karagul..başkada yok bide aşk ve mavi
+1
Dur yok yok bir de Güvercin var.![]()
Umarım ben de merak içinde bekliyorum çünkü.Afişlere pek takmam, önem vermem ama kalabalık olunca diziden soğutuyor bazıları.Umarım ikinci afiş gelir, güzel bir şey çıkarırlar ortaya.
![]()
ona benziyoprbirazAşk ve Mavi aşiret dizisi değil ki.