'İyi Günde Kötü Günde'nin Afişi Yayınlandı! | Star TV

Ben de baktım aaa konuları çok güzel sardı ve izledim. :F
Hem Güvercin tek Nursel Köse için bile izlenir orada da çok iyi oynuyor izlemeni tavsiye ederim. :bhr:

Nursel Köse'yi hiç izlemedim, tanımıyorum desem yeridir. :A

Nedendir bilmiyorum ama yurt dışında çekilen dizilere hep bir ilgim olmuştur. :A O yüzden de merak etmiştim aslında BAM'ı. :F

Nursel Köse'yi hiç izlemedim, tanımıyorum desem yeridir. :A

Nedendir bilmiyorum ama yurt dışında çekilen dizilere hep bir ilgim olmuştur. :A O yüzden de merak etmiştim aslında BAM'ı. :F
Ben Kerimanyak'tan tanırım kendisini. :F
Ben onu neden merak edip izledim bilmiyorum desem yeridir. :F

Aynen ya tanıtımı da kıpır kıpır dı bir de kitlesi oturdu mu Kiralık Aşk gibi uzun da sürerdi.

Nil Karaibrahimgil'in şarkısı ile ilk tanıtım çok iyi duruyordu. Elçin ve Ozan baya iyi ikili olmuştu, umarım izleyiciler kıymetini bilir bu dizinin de erken final yapmaz.

Nil Karaibrahimgil'in şarkısı ile ilk tanıtım çok iyi duruyordu. Elçin ve Ozan baya iyi ikili olmuştu, umarım izleyiciler kıymetini bilir bu dizinin de erken final yapmaz.
Aynen ya sezonun en iyi romantik-komedisi olacak gibi. Pazar günü oldumu bence tamamdır izlenir gibi geliyor.

• Beğendim
Reactions: Emre Ozansoy
Aynen ya sezonun en iyi romantik-komedisi olacak gibi. Pazar günü oldumu bence tamamdır izlenir gibi geliyor.

SÇK gün değiştirmeden başlamalı (Pazar'a geçme olasılığı yüksek). İzleyicinin ne izleyeceği pek belli olmuyor. :( Bir gün gider Master Chef izler, bir gün gider Çarkıfelek izler. :A

• Güldürdün
Reactions: Doğan
O orada biraz deliydi de ondan öyle Kerimanyak diye kaldı adı. Bir de şak diye her şeyi söylüyordu ondan kaldı Kerimanyak diye. :A

• Güldürdün
Keriman Keriman Paramparça'dan .:F

O orada biraz deliydi de ondan öyle Kerimanyak diye kaldı adı. Bir de şak diye her şeyi söylüyordu ondan kaldı Kerimanyak diye. :A

Paramparça'ya bakmak hiç nasip olmadı daha doğru düzgün. :A Star TV tekrarlarını koydu diye sevinmiştim, yayınlamadan kaldırdı. :A

Eğer baksaydım diziye severdim büyük ihtimalle karakterini, bir ara sahnelerine bakarım Paramparça'dan. :F

• Beğendim