benim alşiretlı oan dizlerim zerda karagul..başkada yok bide aşk ve mavi
Karagül çok sürmeseydi internetten izleyecektim ama üşendim.
benim alşiretlı oan dizlerim zerda karagul..başkada yok bide aşk ve mavi
Umarım ben de merak içinde bekliyorum çünkü.![]()
Ben de baktım aaa konuları çok güzel sardı ve izledim.Nehir Erdoğan için izlemiştim ben BAM'ı, Güvercin'de sevdiğim isim yok diye bakmamıştım.![]()
Aynen ya tanıtımı da kıpır kıpır dı bir de kitlesi oturdu mu Kiralık Aşk gibi uzun da sürerdi.Keşke virüs vs. olmasaydı da yaz dizisi olarak izleseydik, bu dizi yaza damga vururdu.
karagule ilk 13 bölümseyrettim foxtan..çalıştığım içinde bakamadım sonra bıraktımKaragül çok sürmeseydi internetten izleyecektim ama üşendim.Ece Uslu ve Mesut Akusta için.
![]()
Ben de baktım aaa konuları çok güzel sardı ve izledim.
Hem Güvercin tek Nursel Köse için bile izlenir orada da çok iyi oynuyor izlemeni tavsiye ederim.![]()
Ha evet benziyor da Ürgüp'te geçtiği için ve bu kanlı manlı aşiret olayları olmadığından dedim.ona benziyoprbiraz
karagule ilk 13 bölümseyrettim foxtan..çalıştığım içinde bakamadım sonra bıraktım
Ben Kerimanyak'tan tanırım kendisini.Nursel Köse'yi hiç izlemedim, tanımıyorum desem yeridir.
Nedendir bilmiyorum ama yurt dışında çekilen dizilere hep bir ilgim olmuştur.O yüzden de merak etmiştim aslında BAM'ı.
![]()
Aynen ya tanıtımı da kıpır kıpır dı bir de kitlesi oturdu mu Kiralık Aşk gibi uzun da sürerdi.
Ben Kerimanyak'tan tanırım kendisini.
Ben onu neden merak edip izledim bilmiyorum desem yeridir.![]()
Aynen ya sezonun en iyi romantik-komedisi olacak gibi. Pazar günü oldumu bence tamamdır izlenir gibi geliyor.Nil Karaibrahimgil'in şarkısı ile ilk tanıtım çok iyi duruyordu. Elçin ve Ozan baya iyi ikili olmuştu, umarım izleyiciler kıymetini bilir bu dizinin de erken final yapmaz.
Keriman Keriman Paramparça'dan .Kerimanyak?![]()
Aynen ya sezonun en iyi romantik-komedisi olacak gibi. Pazar günü oldumu bence tamamdır izlenir gibi geliyor.
Yarın 9.30'da kalkmam gerekiyor, gidecem birazdan yarına hatta uyumazsanız söz 2'ye kadar bile muhabbet ederim.gene 1 30 kadar muhabbet devamgaliba gene
Keriman Keriman Paramparça'dan .![]()
O orada biraz deliydi de ondan öyle Kerimanyak diye kaldı adı. Bir de şak diye her şeyi söylüyordu ondan kaldı Kerimanyak diye.![]()
Yarın yapsak da 2'ye kadar yapsak.