Pek maç konusunda fikir beyan ettiğini görmedim.Yok, o kadar değil.![]()
Pek maç konusunda fikir beyan ettiğini görmedim.Yok, o kadar değil.![]()
Pek maç konusunda fikir beyan ettiğini görmedim.![]()
Ben seni Fenerli biliyordum.Şaşırdım.😱Soran olursa sadece Beşiktaş'lıyım diyorum o kadar.![]()
Neden Allah korusun dedin.Fener'e sempati duyan ecünnü mü oluyor yani.Bunu mu anlamalıyım?Allah korusun.![]()
Neden Allah korusun dedin.Fener'e sempati duyan ecünnü mü oluyor yani.Bunu mu anlamalıyım?![]()
Gerçek hislerin mi bunlar.Yoksa benle taaaaaaş........... mı geçiyorsun?Fenerbahçe'yi oldum olası sevmem.İtici geliyor takım bana.
![]()
Halbuki notlarıma seni fb li diye kaydetmiştim.En kısa zamanda çıkarmalıyım.Evet, gerçek hislerim.@12.Adam
Bari figüranları falan da afişe koysalardıStar TV'nin oyuncu kadrosuyla dikkat çeken yeni dizisi 'İyi Günde Kötü Günde'nin afişi yayınlandı!
Yapımcılığını O3 Medya'nın, yönetmenliğini Metin Balekoğlu'nun üstlendiği, senaryosunu Aksel Bonfil ve Pelin Karamehmetoğlu'nun kaleme aldığı; başrollerinde Elçin Sangu, Yasemin Kay Allen ve Mehmet Ozan Dolunay'ın yer aldığı dizinin afişi izleyiciler ile paylaşışdı.
'İyi Günde Kötü Günde' Eylül'de Star TV'de!
![]()
İdare eder
Çok göz yoruyor bu afiş ya herkes beyazlar içinde.Düğün konseptli falan tamam da biraz fazla olmuş gibi.
![]()
Dizinin logosunu hiç beğenmedim, daha farklı bir şey olabilirdi. Afiş çok kalabalık geldi, nedense gözümü yordu.
Bu pek güzel gelmedi bana.
Ben beğendim afişi, gayet hoş duruyor.
Bu dizi bana nedense yeni bir ''Gönül İşleri'' havası veriyor. Çok güzel bir diziydi, onun tadında bir iş olur umarım. Bu arada dizi ''çarşamba'' akşamları için düşünülüyormuş.
Çok beğendim hepsinin beyaz giymeleri hoş olmuş![]()
Renk tonu nedense hoş durmuş gibi geldi bana ama zaten konusu bana hitap etmedi pek izlemeyeceğim.
Gününe bağlı bir de ben futbol bağımlısı biri olduğum için şans veremeyebilirim.
Bari figüranları falan da afişe koysalardıKadro dışında dizide olumlu tek bir şey yok nasıl tutacak bilmiyorum
![]()
Afiş fena değil, ama asıl olan senaryonun nasıl işlendiği. Bu kadrodan boş bir iş çıkacağını düşünmüyorum. AB ve ABC1 gruplarında kanalı güzel idare edecek bence. Star TV bu sezon resmen bu iki grubu hedef almış sanırım.
Bu daha az göz yoruyor.2. afiş(imsi):
Ekli dosyayı görüntüle 91401
Dizinin konusuna daha uyumlu bir afiş olmuş en azından. Ama dizinin logosunu bir türlü beğenemedim.Dizinin yeni afişi yayınlandı!
![]()
Afiş diye ben buna derim işte...Dizinin yeni afişi yayınlandı!
![]()