biş ara reyhan yoktu..gene gelmiş..demekı fatıh yardım etmiş..
Reyhan kafasına esince gidiyor, kafasına esince geliyor. Fark etmiyor ona, son haftalarda gelini yoktu, yeğenini mi almıştı yanına ne.
biş ara reyhan yoktu..gene gelmiş..demekı fatıh yardım etmiş..
Haaa. Öyle bakarsak tabii ki yanlış.
Ama her yerde öyle değil mi zaten abla? Forumda bile öyle bence.
Öyle ama öyle olmaması gerekiyordu işte sen Cansuyu azarladığını kaçırmışsın galiba halbuki kız haklıydı boşuna azarlamıştı onu
Bu olay mı abla?
Yok bu değil Ezgi ile alakalı bir azarlamaydı bayağı bağırmıştı kıza
kurguya benziyor bu kavgalar
kurguı olduğu için sevmemde bakmamda..eskiden babamla foxta esra erola bakardımseba hakana ..bitek gunduz kuşağındakı baktığım programdı..bide haberlere bajkmaya başladım..kavgalı programlarıda hiçs sevmemHer şey kurgu zaten.
YouTube'a yazınca bu çıktı. Ezgi'yi fazla seviyordu Fatih cidden.
kurguya benziyor bu kavgalar
kurgu olmadan reytinglernolmazTabii cnm hepsi kurgu
kurgu olmadan reytinglernolmaz
aynen eskiden tvleri takıp ederim..saol tesekuler..Aynen biliyosun bu işi sen
müthiş bilgilisin ya her şeyi biliyorsun müge anlı'nın serap (ezgü) paköz'ü atv'den kovdurttuğunu, esra ceyhanın boşandığını ve 1 kızı olduğunu bile biliyorsun, müge-serap olayın pek bilen olmaz çünkütrt de din ağırlıklı programda yapmış kapanmış..eski kocasından para alır..1 tane kızı var...
müge serap olayı 2012de oldu..ben çocukluğumdan beri televizyon programlarıyla haberleri takıp ederim..hangisi yayından kalkmış yeni sezonda n var diye..serap ezgü atvdeyken mugeye yaklaşmış..sonrada foxa geçti...saolkardeşim tesekuler..müthiş bilgilisin ya her şeyi biliyorsun müge anlı'nın serap (ezgü) paköz'ü atv'den kovdurttuğunu, esra ceyhanın boşandığını ve 1 kızı olduğunu bile biliyorsun, müge-serap olayın pek bilen olmaz çünkü
nerde yaşıyorsun kaç yaşındasın çalışıyor musun tanışmak isterim böyle bilgi dolu bir forumdaşımla 🙂müge serap olayı 2012de oldu..ben çocukluğumdan beri televizyon programlarıyla haberleri takıp ederim..hangisi yayından kalkmış yeni sezonda n var diye..serap ezgü atvdeyken mugeye yaklaşmış..sonrada foxa geçti...saolkardeşim tesekuler..
senin yaş kaç..sen biliyoırmuydun atvde muge serap olayını...benim yaş 32 bilecik..senişm yaşkaç nerde oturuyonnerde yaşıyorsun kaç yaşındasın çalışıyor musun tanışmak isterim böyle bilgi dolu bir forumdaşımla 🙂
biliyordum 25 izmirsenin yaş kaç..sen biliyoırmuydun atvde muge serap olayını...benim yaş 32 bilecik..senişm yaşkaç nerde oturuyon
memnun oldum kardeşim..sende çokmeraklısın galiba benim gibi televizyon programlarınabiliyordum 25 izmir
müthiş bilgilisin ya her şeyi biliyorsun müge anlı'nın serap (ezgü) paköz'ü atv'den kovdurttuğunu, esra ceyhanın boşandığını ve 1 kızı olduğunu bile biliyorsun, müge-serap olayın pek bilen olmaz çünkü