'Gelinim Mutfakta'nın Yeni Sunucusu Belli Oldu! | Kanal D

biş ara reyhan yoktu..gene gelmiş..demekı fatıh yardım etmiş..

Reyhan kafasına esince gidiyor, kafasına esince geliyor. :A Fark etmiyor ona, son haftalarda gelini yoktu, yeğenini mi almıştı yanına ne.

• Güldürdün
Reactions: Doğan
trt de din ağırlıklı programda yapmış kapanmış..eski kocasından para alır..1 tane kızı var...
müthiş bilgilisin ya her şeyi biliyorsun müge anlı'nın serap (ezgü) paköz'ü atv'den kovdurttuğunu, esra ceyhanın boşandığını ve 1 kızı olduğunu bile biliyorsun, müge-serap olayın pek bilen olmaz çünkü :A

• Beğendim
müthiş bilgilisin ya her şeyi biliyorsun müge anlı'nın serap (ezgü) paköz'ü atv'den kovdurttuğunu, esra ceyhanın boşandığını ve 1 kızı olduğunu bile biliyorsun, müge-serap olayın pek bilen olmaz çünkü :A
müge serap olayı 2012de oldu..ben çocukluğumdan beri televizyon programlarıyla haberleri takıp ederim..hangisi yayından kalkmış yeni sezonda n var diye..serap ezgü atvdeyken mugeye yaklaşmış..sonrada foxa geçti...saolkardeşim tesekuler.. :A :A :A :A

müge serap olayı 2012de oldu..ben çocukluğumdan beri televizyon programlarıyla haberleri takıp ederim..hangisi yayından kalkmış yeni sezonda n var diye..serap ezgü atvdeyken mugeye yaklaşmış..sonrada foxa geçti...saolkardeşim tesekuler.. :A :A :A :A
nerde yaşıyorsun kaç yaşındasın çalışıyor musun tanışmak isterim böyle bilgi dolu bir forumdaşımla 🙂

• Beğendim