2012 ocak haziran serap ezgü ile yeniden başlayalım..google yoyubeda var..baktığın zaman bana haber verSerap ezgi atv de ne zaman program yaptı ki
2012 ocak haziran serap ezgü ile yeniden başlayalım..google yoyubeda var..baktığın zaman bana haber verSerap ezgi atv de ne zaman program yaptı ki
2012 ocak haziran serap ezgü ile yeniden başlayalım..google yoyubeda var..baktığın zaman bana haber ver
sonrada foxa geçti onuda bilmessın.2013teAllah Allah bilmiyordum ben bunu
sonrada foxa geçti onuda bilmessın.2013te
ben de memnun oldum, evet aynıyız 🙏memnun oldum kardeşim..sende çokmeraklısın galiba benim gibi televizyon programlarına
vayy be forumdaşş aynı kafadanızben de memnun oldum, evet aynıyız 🙏
Kurgu olduğunu bile bile izliyoruz. Öye bir hazırlanıyor ki içerikler, insanları çekiyorlar. Esra Erol'un hiç bir programına bakmadım, kendisini sevmiyorum.kurguı olduğu için sevmemde bakmamda..eskiden babamla foxta esra erola bakardımseba hakana ..bitek gunduz kuşağındakı baktığım programdı..bide haberlere bajkmaya başladım..kavgalı programlarıda hiçs sevmem
Evet hemde çok seviyordu
Aynen. Yoksa değil ilk 100'e girmek, ilk 200'e giremezler.kurgu olmadan reytinglernolmaz
Pek bilmem bu işlerden ama bence gayet güzel zaten müthiş oranlar almıyorBaşka birisi olmalıydı bence. Bunu da batırabilir.
Aaa bu ara hep ekranda olmasıyla alakası bile yoktur.Bence de, o kadar isim arasında Seda Sayan'ı nasıl buldular acaba?
Aaa bu ara hep ekranda olmasıyla alakası bile yoktur.
Hemen yardımcı olayım abime.Seda Sayan ben kendimi bildim bileli televizyonda. Neredeyse her kanalda bir program yapmışlığı var.
Esra Ceyhan'ı hatırlamıyorum.
eskideb bu uola kadar bende bakmazdım haberlere yılbaşında 4 ay fatih portakala baktım çokda severim.show haberi daha çok sevmeyebaşladım..çünkü komık videolar çıkıyor..hep reytingklerde çocuk kanaları varKurgu olduğunu bile bile izliyoruz. Öye bir hazırlanıyor ki içerikler, insanları çekiyorlar. Esra Erol'un hiç bir programına bakmadım, kendisini sevmiyorum.
Haber olarak sadece Fatih Portakal izliyorum. Kavgasız programlar izlenmiyor.
hayırlısı olsun o zaman aydın olur tahmınıme göre@Emre Ozansoy @doan56 sunucu Seda da değilmiş galiba Seda Fatih arkadaşı ya bilerek yüksek fiyat vermiş bakalım ne olacak
hayırlısı olsun o zaman aydın olur tahmınıme göre