seyirciye kötü davranıyormuş..vede bir kedi öldü diye gulmuş..ondandır..Şimdi bakınca hatırladım, biliyorum. Acaba neden program yapmıyor?
seyirciye kötü davranıyormuş..vede bir kedi öldü diye gulmuş..ondandır..Şimdi bakınca hatırladım, biliyorum. Acaba neden program yapmıyor?
Kedinin ldüğünü gülerek söylemesi cidden çok saçma. 😱seyirciye kötü davranıyormuş..vede bir kedi öldü diye gulmuş..ondandır..
ondan sonrada yaytından kalktı..tepki yağmış..esra ceyhanı ondan sevmem benKedinin ldüğünü gülerek söylemesi cidden çok saçma. 😱
Esra Ceyhan, hayvanseverleri kızdırdı!
Esra Ceyhan'ın programındaki davranışı hayvanseverleri ve sosyal medyayı ayağa kaldırdı..www.haberturk.com
ondan sonrada yaytından kalktı..tepki yağmış..esra ceyhanı ondan sevmem ben
iyikide kaktı doğru..atvdeyken iyidi..bilgilendirici...kanald de magazinsel takıldı..reytinhgleri düştü..sonra trt ye geçti...trtden kalktıProgramlarını hiç detaylı olarak hatırlamıyorum ama bu videodan sonra çok itici buldum. İyi ki de kalkmış, iyi olmuş.
iyikide kaktı doğru..atvdeyken iyidi..bilgilendirici...kanald de magazinsel takıldı..reytinhgleri düştü..sonra trt ye geçti...trtden kalktı
aynen valla..rewytinglerde ilk yuze g giremiyordu..trt de...programı kötü gidiyorduTRT'den kalktıysa iyi bir iş çıkaramıyordur. TRT kolay kolay harcamaz programlarını, dizilerini.
aynen valla..rewytinglerde ilk yuze g giremiyordu..trt de...programı kötü gidiyordu
2013 den beriyok ekranlardaDaha da dönmez ekranlara o zaman.
2013 den beriyok ekranlarda
trt de din ağırlıklı programda yapmış kapanmış..eski kocasından para alır..1 tane kızı var...Parası biter falan geri döner belki.
trt de din ağırlıklı programda yapmış kapanmış..eski kocasından para alır..1 tane kızı var...
Bence reytingleri daha da düşürecek. Reytingi yok seda sayanın pek fazla.
Kesinlikle. Yemekteyiz hiç yoken 2 alıyordu son bölümlerde bu da o oranlarda bir gelir ilk 50 ye zor girer şimdi. 😂.Hiç yoktan ilk 25 - 30 içerisine giriyordu, ama Seda Yemekteyiz'i batırdığı gibi bunu da batıracak şüphesiz.