Bahsettiğime dokunuyor zaten bu olay dediğin gibi onu bunu soktular hikayeyi çok taşıdılar ve bence eski bölümler daha iyi zaten var 228 bölüm neyimize yetmeyecek bakarsam onlara bakarım.![]()
228 bölümün 228'ini de ezberledim.
Bahsettiğime dokunuyor zaten bu olay dediğin gibi onu bunu soktular hikayeyi çok taşıdılar ve bence eski bölümler daha iyi zaten var 228 bölüm neyimize yetmeyecek bakarsam onlara bakarım.![]()
Sezon bitmeden biraz önce mi oldu o?belediye başkanı deniz oral yasemin çonkanın patronu
belediye başkanı deniz oral yasemin çonkanın patronu
Ben çok izldmedim.228 bölümün 228'ini de ezberledim.O bölümlerin tadını, bu sezon yayınlanan bölümleri toplasan veremez. Senaryoda tekrara düştü zaten.
zahideen seksenlere geçişyaptık valla
Bence de sen de dene istersen çok rahat.En iyisi.![]()
Hiç yapmadığımiz sey değil.zahideen seksenlere geçişyaptık valla
Bence de sen de dene istersen çok rahat.ama dur senin bilmeme şansın yok.
![]()
Hiç yapmadığımiz sey değil.![]()
Aynen.
hemde 3 kişiyle yaptık
Ben Konu Editörüsün diye dedim en çok konu senden geçiyor bir kere görünce bike ezberlersin.Çok takıyorum hem oyunculara hem teknik ekibe.![]()
Aynen.bir ara bir konuda 9 dizi konuşmuştuk.
E iyiymiş bu sefer 3 kişiyiz.![]()
Aynen bu sefer yorumlar uzun ondan herhalde.Biz iki kişiyle de yapıyorduk, üç kişiye göre az bu kadar mesaj bence.@slhttnmtl
valla ben çook takarımoyunculara seksenler gunluk olunca aklıma bizimevişn halleri geldiBiz iki kişiyle de yapıyorduk, üç kişiye göre az bu kadar mesaj bence.@slhttnmtl
Ben Konu Editörüsün diye dedim en çok konu senden geçiyor bir kere görünce bike ezberlersin.![]()
valla ben çook takarımoyunculara seksenler gunluk olunca aklıma bizimevişn halleri geldi