Sanırım beni biraz büyük sandın.tm..90larda vardı..show tv dekide 2004 te vardı..sen doğmadan önce![]()
![]()
![]()
![]()
Aynen işte ondan dedim bilmiyorum ama duymadım da o anlattıklarını.
Sanırım beni biraz büyük sandın.tm..90larda vardı..show tv dekide 2004 te vardı..sen doğmadan önce![]()
![]()
![]()
![]()
5 dakika önce gördüm dedim fav10 dakiler ne düşünüyor diye uçtum buraya 😂😂'Zahide Yetiş'in yeni sezonda sunacağı yarışma programının tanıtımı yayınlandı!
Global Medya'nın yapımcılığını üstleneceği yarışma programında Zahide Yetiş, her gün kendine güvenen 5 gelin ve 5 kaynanayı yarıştıracak.
Zahide Yetiş'le Gelin Görün, 31 Ağustos Pazartesi gününden itibaren hafta içi her gün 11.00'de Kanal D'de!
aynen buyuk sandım seni..Sanırım beni biraz büyük sandın.
Aynen işte ondan dedim bilmiyorum ama duymadım da o anlattıklarını.![]()
Konuşmam olgun bu yüzdendir diğer yaşıtlarım kadar bütün olayları cıvıtmıyorum.aynen buyuk sandım seni..
Şu Gelinim Mutfakta'yı kaldırıp daha uygun bir saate koysalardı daha iyi olurdu.
valla bilmiyomkı..olabilirde..kuçukjlerde vardı rbuyuklerde..Bir de sanırım forumun genel olarak yaşı büyük bu yüzdendir.
Bu programın işi zor bence ya 11 de kim izler yarışmayı
Aman çok bayatladi o ya belki de yeni yarışmacılar gelirse bilmiyorum da.Gelinim Mutfakta'yı kaldırmak yerine sunucusunu Zahide yapabilirdiler.![]()
burdada birbirlerini yerler...zahide reyting dolytısıyla format değiştirmiş...moda kaynanalı yarışması galınba..fragman guzel
Aman çok bayatladi o ya belki de yeni yarışmacılar gelirse bilmiyorum da.![]()
kalldırmadılar yakında.diyeokudum..değişikllıkolcakGelinim Mutfakta'yı kaldırmak yerine sunucusunu Zahide yapabilirdiler.![]()
Benden küçuk yoktur bir Emre 18 yaşında diye biliyorum bir de Gerekli24 o 17 yaşındaydı herhalde.valla bilmiyomkı..olabilirde..kuçukjlerde vardı rbuyuklerde..
Aynen öyle.Oha 11'mi buna da bir El-Fatiha o zaman.![]()
Bence de belki sıkılmazsam ben de izlerim yeni yarışmacılarla.Yeni yarışmacılar gelirse izlenir bence.![]()
kalldırmadılar yakında.diyeokudum..değişikllıkolcak
Bence de belki sıkılmazsam ben de izlerim yeni yarışmacılarla.![]()
Global Medya bu sezon büyük bir çöküşe gidiyor.Aynen öyle.![]()
Global Medya bu sezon büyük bir çöküşe gidiyor.![]()
Benim de bir dizi tekrarı olursa onları izliyorum.Aynen, bende izlerim. O saatte izlediğim program yok.![]()