Ben ara vermiştim devam ediyorum 6.bölümün 45 dakikasını izledim bugün bir de dediğin gibi Sihirli Annem'in sahnelerine bakmaya başladım yeniden.![]()
Fantastik diziler cidden çok iyi sarıyor.
Ben ara vermiştim devam ediyorum 6.bölümün 45 dakikasını izledim bugün bir de dediğin gibi Sihirli Annem'in sahnelerine bakmaya başladım yeniden.![]()
Kendine İyi Bak'ı da unuttum.Kendine İyi Bak, Didem Arsan, Kuaförüm Sensin, Demet ve Alişan, şimdi de bu program.
Aynı yapımın birbiri ile çakışan programları olmasını sevmiyorum.![]()
seksenleri son 4 yıldır aynı tekrar bölümleri dönuyor. benseyretmem ..annemtvde arka sokalara bakıyor..neten izlmek daha iyi diriliş..360 TV'den izle Diriliş'i.Ben arada denk geliyorum, ama izlemiyorum. Seksenler'e bakıyorum.
Kendine İyi Bak'ı da unuttum.
Zaten Global'den başka yapımda yok herhalde bu.![]()
seksenleri son 4 yıldır aynı tekrar bölümleri dönuyor. benseyretmem ..annemtvde arka sokalara bakıyor..neten izlmek daha iyi diriliş..
Ben çakışma olayından bahsetmiştim.Çağla ve Asuman'ın programlarını hazırlayan Provizyon var. Neler Oluyor Hayatta'yı yapan PH var. Başka bilmiyorum.![]()
trt de yenibölümler izlerim.geçen yı lizledim trt deSeksenler'i 9 - 10 kere baştan sona izlemişimdir, izlemeye de devam ediyorum.Sıkmıyor.
Arka Sokaklar'a geçen sene bakmıştım, bu sene hiç bakmadım.
trt de yenibölümler izlerim.geçen yı lizledim trt de
çünku kadro eksik bayaBirkaç haftaya başlayacak diye biliyorum TRT'de ki bölümler. Ama şimdi ki bölümler eski bölümlerin havasını vermiyor.![]()
Ben çakışma olayından bahsetmiştim.
A Asuman'ınkini de Provizyon yapıyordu dimi bende herhalde Alzheimer başlangıcı var.![]()
çünku kadro eksik baya
Aynen ben de izlemeye çalıştım da bu paaj işi falan girdi birsürü şey oldu biz eskisine alışmıştik halbuki normal düz Seksenler.Birkaç haftaya başlayacak diye biliyorum TRT'de ki bölümler. Ama şimdi ki bölümler eski bölümlerin havasını vermiyor.![]()
Aynen ben de izlemeye çalıştım da bu paaj işi falan girdi birsürü şey oldu biz eskisine alışmıştik halbuki normal düz Seksenler.
Aynen ya.O kadar çok program, dizi var ki karıştırman, unutman normal.Geçen gün Söz'ün yönetmeni ile ilgili bir olay vardı, senaristi yönetmen zannetmiştim.
![]()
işin içine belediyee girdiPasaj işi tamam, ama içine 20 tane dükkan açıp 40 tane karakter soktular. Ana kadroda ki isimleri göremez olduk .![]()
Aynen ya.
Ben senaristleri çok bilmiyorum o konuda sıkıntım olmuyor.![]()
işin içine belediyee girdi
Bahsettiğime dokunuyor zaten bu olay dediğin gibi onu bunu soktular hikayeyi çok taşıdılar ve bence eski bölümler daha iyi zaten var 228 bölüm neyimize yetmeyecek bakarsam onlara bakarım.Pasaj işi tamam, ama içine 20 tane dükkan açıp 40 tane karakter soktular. Ana kadroda ki isimleri göremez olduk .![]()
Ben daha da karıştırmamak için bakmiyorum.Benim aklımda kalıyor, ama yarım yamalak.![]()
belediye başkanı deniz oral yasemin çonkanın patronuBelediye olayı var mıydı?Hatırlamıyorum.
Muhtarlık yarışı oldu, bir de Sami evlenmişti.![]()