Zahide Yetiş'le Gelin Görün - Tanıtım Fragmanları | Kanal D - Yeni Program

seksenleri son 4 yıldır aynı tekrar bölümleri dönuyor. benseyretmem ..annemtvde arka sokalara bakıyor..neten izlmek daha iyi diriliş..

Seksenler'i 9 - 10 kere baştan sona izlemişimdir, izlemeye de devam ediyorum. :A Sıkmıyor.

Arka Sokaklar'a geçen sene bakmıştım, bu sene hiç bakmadım.

• Güldürdün
Reactions: Doğan
Ben çakışma olayından bahsetmiştim. :A
A Asuman'ınkini de Provizyon yapıyordu dimi bende herhalde Alzheimer başlangıcı var. :F

O kadar çok program, dizi var ki karıştırman, unutman normal. :A Geçen gün Söz'ün yönetmeni ile ilgili bir olay vardı, senaristi yönetmen zannetmiştim. :F

Aynen ben de izlemeye çalıştım da bu paaj işi falan girdi birsürü şey oldu biz eskisine alışmıştik halbuki normal düz Seksenler.

Pasaj işi tamam, ama içine 20 tane dükkan açıp 40 tane karakter soktular. Ana kadroda ki isimleri göremez olduk . :(

Pasaj işi tamam, ama içine 20 tane dükkan açıp 40 tane karakter soktular. Ana kadroda ki isimleri göremez olduk . :(
Bahsettiğime dokunuyor zaten bu olay dediğin gibi onu bunu soktular hikayeyi çok taşıdılar ve bence eski bölümler daha iyi zaten var 228 bölüm neyimize yetmeyecek bakarsam onlara bakarım. :(