Zey TV Diss Savaşları 10. Bölüm Yaz Özel - Büyük Rekabet

@Dosi özelden atmama gerek yok zaten bitmiş yarışma direk buradan göndereyim diss sayısını. Hiç beklemediğim şekilde artmış 91 olmuş resmen... Yine yeniden kanım dondu... :A

• İlginç
Reactions: Dosi
.
@Dosi özelden atmama gerek yok zaten bitmiş yarışma direk buradan göndereyim diss sayısını. Hiç beklemediğim şekilde artmış 91 olmuş resmen... Yine yeniden kanım dondu... :A
Harika sayı :Z hemen konuya ekleyeyim ve analizi yapayım :A

• Güldürdün
Reactions: MEnes
Hiç beklemediğim düzeyde artmış, hepsi senin suçun... :A
65 diss almışsın 7 ayda ama bukadar diss atmış olamam 😱
Bi baksana üstten, benim harici çok atan olmuşmu :A diss kısmına bakarsan diss atanları görürsün :A

• Güldürdün
İyi diss almışım, beklediğimden çok daha fazlası... :A Hepsi sen değilsin ama yüzde 70 sensin... :A
Başkalarından 10 diss almış olsan bile bu çok :A
Seni de ekledim konuya. Attığın tepki ve yaptığın yorumlar reyting olarak sayaca işler. Yetiştin yine :A
Bu arada @MasacRE artık hiç bir mesajıma cevap vermiyor. Galiba küsmüş bana sebepsiz yere😱
Konudaki zirvemi bile yorumlamadı :T:
Edit: cidden es geçiyormuş 😱 neyse öğrenmiş oldum tam olarak...

Son düzenleme:
  • Güldürdün
Reactions: MasacRE and MEnes
Seni de ekledim konuya. Attığın tepki ve yaptığın yorumlar reyting olarak sayaca işler. Yetiştin yine :A
Bu arada @MasacRE artık hiç bir mesajıma cevap vermiyor. Galiba küsmüş bana sebepsiz yere😱
Kesinlikle ve 10'dan çok bile almış olabilirim başkalarından, gerçekten çok... :A İyi yaptın ekleyerek ama yerim yine değişmemiş tabi. :A Reyting önemli tabii, siz kanal sahiplerinin tek derdi bu olsa gerek. :A Yoldaşımın derdi nedir bilmiyorum ama yine boş işler peşindedir... :A @MasacRE

• Güldürdün
Reactions: MasacRE and Dosi
Kesinlikle ve 10'dan çok bile almış olabilirim başkalarından, gerçekten çok... :A İyi yaptın ekleyerek ama yerim yine değişmemiş tabi. :A Reyting önemli tabii, siz kanal sahiplerinin tek derdi bu olsa gerek. :A Yoldaşımın derdi nedir bilmiyorum ama yine boş işler peşindedir... :A @MasacRE
Keyfi bilir. Bir şey diyemem.
Yok benimki kanaldan çok haftalık enler listesi mevzusu :A bu konuda Acunculuk yaptım ve 300 küsür mesajdan belli oluyor :A her yarışmacıya en az 10 mesaj yazma kotası koydum. Yazmayanı şutlayacaktım ve hepsi harıl harıl mesaj yazdı :A sen ve senin gibi olmayanlar kurtardı ama sen yinede katkı verdin :A
Ben gidip En Favori Erkek Oyuncu 3. Turu hazır edeyim. Oylasaydın Onur Saylak kurtulurdu belki :T:

• Güldürdün
Benim boş işler peşinde olduğum ne zaman görülmüş sayın yoldaşım :A

• Güldürdün
O nereden çıktı ya, ben niye küseyim sana durduk yere :A Geçen 10 mesaj muhabbeti yapmadık mı işte. Ondan sonra genelde akşam maç zamanları geldim foruma, diğer bildirimlerden atladığım şeyler olmuş olabilir senin zirven de orada kaynamıştır arada :A

Şampiyonluğunuzu da kutluyorum Dosi hanım. İyi bir performans gösterip hak ettiniz bu birinciliği. Yalnız yeniler çok tehlikeli, bir sonraki turda hepimizi harcar bu yeniler, hiç başa çıkılacak gibi değiller :A

• Güldürdün
Diğerleri seni örnek alsınlar. Teşekkürler :bhr:
@Tolstoyevski ve sen hariç kimse beni tebrik etmedi :ppp:
Hele o @MasacRE zirveyi bana kaptırdı diye kıskanmış anlaşılan :T:
Diğerlerinide kınıyorum
@Aserat @Sherlock @xdragxx @Turkuazz @denizz19 @Gerekli24 @Emre Ozansoy @Angelica (tebrik için diyorum yoksa bazılarınız eline sağlık falan dedi :A )
O nereden çıktı ya, ben niye küseyim sana durduk yere :A Geçen 10 mesaj muhabbeti yapmadık mı işte. Ondan sonra genelde akşam maç zamanları geldim foruma, diğer bildirimlerden atladığım şeyler olmuş olabilir senin zirven de orada kaynamıştır arada :A

Şampiyonluğunuzu da kutluyorum Dosi hanım. İyi bir performans gösterip hak ettiniz bu birinciliği. Yalnız yeniler çok tehlikeli, bir sonraki turda hepimizi harcar bu yeniler, hiç başa çıkılacak gibi değiller :A

Bir kaç kere es geçtin, özelden de bahsin geçmişti. Baktım artık oralı olmuyorsun bu konu dışında etiketleri bıraktım. Bak kaç gün futbolda ben de varım ama seni etiketlemedim mesajlarıma :A

Yeniler artık bizimle eşit durumda olacaklar, Aserat çok tehlikeli. Diğerleri ile baş etme olasılığımız olabilir. Ben de memnun değilim bu durumdan ama yapacak bir şey yok :A

• Güldürdün
Reactions: MasacRE
Bir kaç kere es geçtin, özelden de bahsin geçmişti. Baktım artık oralı olmuyorsun bu konu dışında etiketleri bıraktım. Bak kaç gün futbolda ben de varım ama seni etiketlemedim mesajlarıma :A

Yeniler artık bizimle eşit durumda olacaklar, Aserat çok tehlikeli. Diğerleri ile baş etme olasılığımız olabilir. Ben de memnun değilim bu durumdan ama yapacak bir şey yok :A
Görünen bütün bildirimlerime baktım şimdi de senden reyting sonuçları dışında hiçbir bildirimim yok bu süreçte :A Özele de gelirsek foruma uzun süre girmedikten sonra orası baya dolup taşmış. Daha yeni yeni okuyorum o mesajları ben, güncel mesajlardan çok uzaktayım yani :A

• İlginç
Görünen bütün bildirimlerime baktım şimdi de senden reyting sonuçları dışında hiçbir bildirimim yok bu süreçte :A Özele de gelirsek foruma uzun süre girmedikten sonra orası baya dolup taşmış. Daha yeni yeni okuyorum o mesajları ben, güncel mesajlardan çok uzaktayım yani :A
Üst mesajımda alıntımda var işte etiketim :A sana taş atmışımya. Ondan öncesinde de sonuçları ekledşiim falan diye etiketlemiştim. ondan sonra bıraktım zaten seni etiketlemeyi :A

• Güldürdün
Reactions: MasacRE
Üst mesajımda alıntımda var işte etiketim :A sana taş atmışımya. Ondan öncesinde de sonuçları ekledşiim falan diye etiketlemiştim. ondan sonra bıraktım zaten seni etiketlemeyi :A
Tamam işte onun dışında başka bir şey yok. O da bildirimlerin arasında görünmüyor şu anda mesela. Daha önce baksam görürdüm ama silinmiş demek ki. O kadar etiket kaçırma olur Dosi hanım, biraz daha ısrarla bir yerlere etiketleseydiniz bari, boşu boşuna beni küs zannetmişsiniz kendinize :A

• Güldürdün