Yeni yengemizin dizisi için objektif olmak zorundayım.Feyyaz ve Tuna Orhan da iyi. Aman sana mı kaldı.ss
Yeni yengemizin dizisi için objektif olmak zorundayım.Feyyaz ve Tuna Orhan da iyi. Aman sana mı kaldı.ss
Geçen ay düzenlenen programda tanıştılar zaar.ss Biran güzel kız aslında ama Burçin’den sonra olduramadım.Yeni yengemizin dizisi için objektif olmak zorundayım.
Ben de saatler önceki konuda öyle yazdım aşko yine kalp kalbe karşı. Ben çok uzun ömürlü görmüyorum ikisi de farklı tellerden çalan insanlar.Geçen ay düzenlenen programda tanıştılar zaar.ss Biran güzel kız aslında ama Burçin’den sonra olduramadım.
Sevenleri alınmasın ama ne kadro ne senaryo olarak hiçbir cazibesi olmayan bir dizi ve bu reytingleri de FOX (Fatih Portakal) etkisiyle aldığını düşünüyorum. Salgın çıkmasa belki de ileride Kurşun ve Ferhat ile Şirin gibi düşer ve bu sezona kalamazdı. Bence şimdilik en zayıf halka.
Tanıtımı çok beğendim çok güzel bakalım neler olacak
Bu dizi salgının ilk günlerinde başladı ve Fatih Portakal'ın reytingleri de her zamankinden yüksek geliyordu. Bu yüzden hemen arkasından yayınlanan diziye de katkı yapması normal kısacası gayet mantıklı bir yorum.Fatih portakal ne alaka ne olur mantıklı yorum yap ya
Bölümleri izlemediğin için bir şey diyemiyorum abla ama bomba gibi geliyor yeni sezon.
Bu dizi salgının ilk günlerinde başladı ve Fatih Portakal'ın reytingleri de her zamankinden yüksek geliyordu. Bu yüzden hemen arkasından yayınlanan diziye de katkı yapması normal kısacası gayet mantıklı bir yorum.
İzlicem inşAllah 2 bölüm zaten hemen izlerim
Aynen abla. Kısa özetlerde var 10'ar dakikalık.
O zaman alıntılamana da gerek yok.Kusura bakma mantıklı bir yorum değil biri haber bir dizi haber diziyi nasıl izlettirsin
Belkide bunları izleyebilirim şu yasak elmayı bir bitireyim de : D bu arada avatarım nasıl
Sevenleri alınmasın ama ne kadro ne senaryo olarak hiçbir cazibesi olmayan bir dizi ve bu reytingleri de FOX (Fatih Portakal) etkisiyle aldığını düşünüyorum. Salgın çıkmasa belki de ileride Kurşun ve Ferhat ile Şirin gibi düşer ve bu sezona kalamazdı. Bence şimdilik en zayıf halka.
Sanırım bütün yalanlari ortaya çıkarıp senaryonun tıkanmasını istiyorlar.
Her ne kadar videoda 3.bölüm dese de bunun bölüm fragmanı değil her dizinin yaptığı gibi sezon tanıtımı olduğunu düşünüyorum. Yani bu yalanlar hemen ortaya çıkmaz.
Katılıyorum
Tanıtımı çok beğendim çok güzel bakalım neler olacak
Seninle bu tesadüflerimiz son zamanlarda çok arttı. Allah mutlu etsin.Ben de saatler önceki konuda öyle yazdım aşko yine kalp kalbe karşı. Ben çok uzun ömürlü görmüyorum ikisi de farklı tellerden çalan insanlar.
Nazar değmesin aşko.Seninle bu tesadüflerimiz son zamanlarda çok arttı. Allah mutlu etsin.